Elektromonteur beveiliging Alkmaar

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Wil jij als elektromonteur werken met de nieuwste technieken? Zorg jij ervoor dat de klant zich veilig voelt? Dan zoek ik jou!

Als elektromonteur ben je goed in het aanleggen van complexe beveiligingsinstallaties. Denk hierbij aan de nieuwste intercom installaties, camerabeveiligingsinstallaties en/of toegangscontroles. Jij weet hoe je de juiste opvolging van signalen moet aansluiten voor het PAC-systeem. Je bent bekend met het aanleggen van verschillende sensoren en detectoren. Als elektromonteur heb je plezier in je werk en versta jij je vak. Je bent graag onderweg in je bus om particulieren en bedrijven te voorzien van beveiligingsinstallaties.

Jouw werk als elektromonteur is uitdagend en afwisselend. Je streeft naar een perfecte afwerking van de installaties en wij snappen dat je dat alleen kan doen met professioneel gereedschap. Hiervoor hebben wij een goed ingerichte bus met goed gereedschap voor je. Kom je ergens niet uit? Dan staat er een collega klaar om jou te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd naar huis kan.

Spreekt deze functie jou aan en wil jij werken in een groeiende organisatie? Solliciteer dan direct!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektromonteur die er zin in heeft en snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Minimaal een afgeronde opleiding richting elektrotechniek
- Communicatief vaardig en oplossingsgericht
- In bezit van VCA of bereid deze te halen

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk uit kan voeren. Daarom krijg je van ons een bus en professioneel gereedschap. Verder bieden we jou:

- Een uitstekend maandsalaris
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. cursussen / opleidingen
- 38-urige werkweek
- Gezellig maar professioneel team waarop jij kan terugvallen

Herken jij jezelf in de vacature en word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.