R & D Engineer Mechanisch Aandrijftechniek Berkel en Rodenrijs

Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Berkel En Rodenrijs
Salarisindicatie € 3000,- tot € 4000,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een ervaren R & D Engineer Mechanisch Aandrijftechniek. Je word onderdeel van een internationale top 5 speler op het gebied van voorstuwingssystemen voor schepen.

Je werkt vanuit een lokale vestiging onder de rook van Rotterdam waar de systemen volledig in eigen beheer geproduceerd worden. Als R & D Engineer Mechanisch Aandrijftechniek hou jij je bezig met het onderzoeken en implementeren van de nieuwste technische ontwikkelingen met betrekking tot voorstuwingssystemen.

Zoek jij een uitdagende functie op technisch gebied? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een afgeronde technische opleiding richting Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische richting op HBO niveau;
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Engineer binnen de machinebouw;
- Je beheerst zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift;
- Je hebt ervaring met 3D tekenprogramma's, bij voorkeur met Inventor;
- Je bent communicatief vaardig.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op een functie waarin jij jezelf op technisch gebied kunt blijven ontwikkelen. Je gaat aan de slag met het onderzoeken, ontwerpen en toepassen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de aandrijftechniek.

In jouw rol als R & D Engineer Mechanisch Aandrijftechniek is geen dag hetzelfde. Naast technisch ontwerpen voer je regelmatig overleg met het team over het verbeteren van fabricage processen of het verwerken van klant wensen in het eindproduct.

Bij JACkLING Engineering sturen wij actief aan op werknemersgeluk, wanneer jij de juiste inzet toont doen wij er alles aan doen om jou niet alleen te laten starten maar jou ook op de lange termijn te laten slagen.

Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29. Spreekt deze uitdaging als R & D Engineer Mechanisch Aandrijftechniek jou aan? Solliciteer dan nu!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.