Werkvoorbereider Aandrijftechniek Berkel en Rodenrijs

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Berkel En Rodenrijs
Salarisindicatie € 3000,- tot € 4250,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een werkvoorbereider aandrijftechniek met een werktuigbouwkundige achtergrond.

Je komt te werken bij een grote speler op het gebied van aandrijfsystemen voor de scheepvaart en offshore. Als werkvoorbereider aandrijftechniek hou jij je dagelijks bezig met het ondersteunen van de verschillende afdelingen van de werkplaats. Jij zorgt ervoor dat de juiste documentatie klaar staat om de productie te laten draaien, daarbij werk je uiteraard nauw samen met bijvoorbeeld engineering of de productieleiding.

Je maakt keuzes op het gebied van processen en productiemethodes, je besteld materialen en gereedschappen en je bewaakt levertijden. Uiteraard hou jij je in deze veelzijdige rol met nog veel meer belangrijke taken bezig, geen dag zal dan ook hetzelfde zijn!

Zoek jij een verantwoordelijke rol als werkvoorbereider aandrijftechniek? Wil jij degene zijn die alle processen optimaal laat verlopen zodat de verschillende afdelingen rondom de productie goed samen kunnen werken?

Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bel of Whatsapp voor al jouw vragen via 06 21 14 28 29!

Wat wij vragen

Wat verwachten wij van jou als werkvoorbereider aandrijftechniek?

- Je hebt een afgeronde technische opleiding richting werktuigbouwkunde of een andere relevante technische studierichting
- Je hebt ervaring als werkvoorbereider binnen een werktuigbouwkundige omgeving
- Je bent communicatief vaardig
- Het zou mooi meegenomen zijn wanneer jij ervaring hebt met het ERP systeem Ridder IQ, mocht dit niet zo zijn dan weet jij dit uiteraard goed op te pakken
- Je voelt je thuis in een digitale omgeving, je weet prioriteiten te stellen

Wat wij bieden

Wat kunnen wij jou bieden wanneer jij aan de slag gaat als werkvoorbereider aandrijftechniek?

Je kunt rekenen op een verantwoordelijke functie waarin jij jezelf zowel op technisch als op organisatorisch gebied kunt blijven ontwikkelen. In jouw rol als werkvoorbereider aandrijftechniek werk je nauw samen met de productie en engineering, daarnaast heb je veel contact met leveranciers. Jij bent diegene die alle processen gestroomlijnd laat verlopen.

Je controleert tekeningen, organiseert werkprocessen, besteld materialen en bewaakt levertijden. Uiteraard omvat jouw functie nog zoveel meer taken en verantwoordelijkheden, dit alles ga jij doen voor een top 5 speler binnen de markt voor werktuigbouwkundige aandrijftechniek.

Bij JACkLING Engineering sturen wij actief aan op werknemersgeluk, wanneer jij de juiste inzet toont doen wij er alles aan doen om jou niet alleen te laten starten maar jou ook op de lange termijn te laten slagen.

Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29. Spreekt deze uitdaging als werkvoorbereider aandrijftechniek jou aan? Solliciteer dan nu!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.