Machinebouwer Renswoude

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Renswoude
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Sleutel jij graag aan machines? Denk hierbij aan mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrotechnische technieken. Lees dan snel verder wat jij als machinebouwer gaat doen.

Jouw werk als machinebouwer is het in elkaar zetten, in bedrijf stellen en testen van machines voor de voedsel-, cosmetische-, farmaceutische en chemische industrie. Dit kunnen machines zijn die er voor zorgen dat flessen en potten gevuld worden, maar ook machines die etiketteren, kartonneren, sluiten en transporteren. Deze machines maken wij in onze eigen fabriek voor nationale en internationale klanten. Als de testen uiteindelijk goed zijn, gaan de machines op transport naar de klant. Hierbij zijn er altijd 2 monteurs die meegaan om de machine op locatie te installeren. Dit kan jij dus ook zijn mocht je het interessant vinden.

Vanaf tekening bouw en test jij onze machines. Hierbij programmeer jij plc besturingen die ook getest moeten worden. Hier nog niet veel ervaring mee? Wij staan open om je te helpen het te leren door middel van gerichte training

Wil jij je verder ontwikkelen als Machinebouwer? Solliciteer vandaag!

Wat wij vragen

Jij hebt werkervaring als monteur en een mechatronisch of werktuigbouwkundige achtergrond. Daarnaast beschik je over:
- Ervaring met plc besturingen is een pré
- Je geniet ervan om zowel mechanisch als elektrotechnisch bezig te zijn
- Je houdt van complexe projecten

Wat wij bieden

Wij zijn al meer dan 20 jaar werkgever en wij weten wat belangrijk is en hoe je personeel gemotiveerd houdt. Wij helpen je daarom in zowel jouw zakelijke als persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee om maatwerk te leveren voor jouw werkomstandigheden. Jij verdient een stabiele basis zodat jij elke dag met een fijn gevoel naar je werk kunt gaan. Daarnaast bieden we jou onder andere het volgende aan:

- Een goed salaris;
- Elke dag een verzorgde lunch;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Gerelateerde cursussen en opleidingen worden door ons vergoed;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);

Ben jij de monteur die ik zoek en word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-25655536, tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.