Projectleider Werktuigbouw Constructie Berkel en Rodenrijs

Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Berkel En Rodenrijs
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4250,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en doortastende projectleider met een werktuigbouwkundige achtergrond en kennis van de staalbouw en constructie wereld;

Als projectleider werktuigbouw constructie kom je te werken bij een grote speler binnen de markt van equipment voor logistieke omgevingen. Denk daarbij aan toepassingen voor goederen of containers op haven terreinen of op en overslag gebieden.

Je wordt verantwoordelijk voor de gehele begeleiding van het proces vanaf de inkoop van de benodigde materialen tot en met toezien op het naleven van de afspraken.

Wil jij jezelf belangrijk maken bij een grote speler op het gebied van de constructie en reparatie van verschillende soorten staal constructies? Zoek jij een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij je kunt rekenen op voldoende uitdaging zowel of technisch inhoudelijk als op organisatorisch gebied? Solliciteer dan nu! Voor meer informatie kun je bellen of appen via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt bij voorkeur een afgeronde technische opleiding richting werktuigbouwkunde
- Je hebt kennis van staal constructie en mechanische techniek
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als projectleider
- Je kunt tekening lezen
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels of Duits
- Verder ben jij communicatief vaardig, assertief en weet je overzicht te houden in complexe situaties

Wat wij bieden

Wanneer jij aan de slag gaat als projectleider binnen de constructie kun je rekenen op een uitdagende functie met voldoende diepgang op zowel technisch als organisatorisch gebied.
Als projectleider krijg je veel verantwoordelijkheid en ben je bij de meeste stappen van het proces van aanvraag tot levering betrokken. Uiteraard word jij hier goed in begeleid door met name de sales verantwoordelijke en de operationeel manager.
Verschillende overleg structuren met jouw leidinggevenden en je directe collega's zijn erop gericht om een succesvolle voortgang van de projecten te waarborgen, alles is erop gericht om niet alleen jou maar ook de mooie en uitdagende projecten te laten slagen.

Bij JACkLING Engineering hebben wij werknemersgeluk als centraal thema. Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29. Spreekt deze uitdaging als projectleider binnen de constructie jou aan? Solliciteer dan nu!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.