Projectleider W Installaties Regio Pijnacker

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Pijnacker
Salarisindicatie € 4000,- tot € 5000,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van ons Zuidhollandse team zoeken wij een projectleider W installaties voor de grootschalige renovatie projecten in de woningbouw en bij zorginstellingen. Als projectleider ben jij onderdeel van verschillende projectteams waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt. In jouw team zitten onder andere werkvoorbereiders, medewerker projectadministratie, montageleider en uiteraarde de uitvoerende laag monteurs.

Als projectleider zorg jij op een professionele wijze voor de uitvoering van jouw projecten en ben je daarmee het aanspreekpunt over alle werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken, alles binnen tijd en budget Ook denk je mee en controleer je de uitgaande offertes in samenspraak met anderen van onze organisatie.

Omdat je een uitgebreid team hebt heb je ook de tijd om echt aan je werk toe te komen, wel zo lekker.

Interesse ? Bel mij 06-15294957

Wat wij vragen

- 5 jaar ervaring in W installatie projecten, nieuwbouw of renovatie
- Leidinggevende ervaring als projectleider of hoofduitvoerder, zowel communicatief als vakinhoudelijk of ben jij die persoon die de stap omhoog wenst te maken ?
- Ervaring met het aansturen van onderaannemers en inleners;
- Kennis van besteks- en kwaliteitseisen binnen de W;
- Kennis van relevante wet- en regelgeving (UAV, UAV-GC, Bouwbesluit, Kwaliteits-/VGM-handboek).

Wat wij bieden

Jackling is een multidisciplinaire organisatie, gericht op installatietechniek, elektrotechniek en de metaalsector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 150 medewerkers geven wij invulling aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Samen met zusterbedrijf Bowers welke actief is in de Bouw en Infra geven wij invulling aan de totale technische sector.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij ontvangen gráág jouw sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de inhoud van de vacature, kun je contact opnemen met Dennis Versnel op nummer: 06-15294957
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.