Elektromonteur Haarlem

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Zijn veiligheid, kwaliteit en precisie, trefwoorden die bij jou horen? Dan ben jij de elektromonteur die ik graag onze projecten laat doen!

Jij legt als elektromonteur diverse elektrotechnische installaties aan. Denk hierbij aan alles wat met verlichting, contactpunten (wcd’s) en groepenkasten te maken heeft. Het is voor jou en je collega's belangrijk dat je brede kennis hebt en veilig samenwerkt. Volgens de NEN3140 normeringen monteer jij kabelgoten, trek je kabels en bereid je plaatsingen van de verschillende installaties voor. Als elektromonteur werk je aan verschillende projecten in de utiliteit en in de woningbouw waar jij met je bus en gereedschap naartoe gaat. Als elektromonteur is jouw baan zeer divers.

Voor onze elektromonteur is werken vanuit een technische tekening geen enkel probleem. Je wil dubbel werk voorkomen en is daarom kwaliteit voor jou belangrijk. Onder druk van de projectlevering werk jij net zo secuur en snel. Je bevindt je in een vakgebied waar ontwikkeling nooit stopt en met deze ontwikkeling helpen wij je graag.

Ben jij enthousiast geworden over de functie en ben jij benieuwd over wat voor ontwikkelingen ik het heb, bel dan direct of solliciteer!

Wat wij vragen

- Je hebt minimaal een afgeronde mbo3 opleiding in de elektrotechniek;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- In het bezit van je VCA (of bereid deze te halen).

Wat wij bieden

Wij vinden het als werkgever belangrijk dat je een gezonde balans werk-privé hebt. Daarom krijg je genoeg vrije dagen om tijd door te brengen met vrienden en familie. Daarbuiten bieden we graag het volgende:

- Een uitstekend salaris;
- Een persoonlijk ontwikkelingsplan (PoP);
- Vakantiedagen met de mogelijkheid om meer dagen te sparen (tvt);
- Cursussen worden voor je betaald (bijvoorbeeld VCA of NEN3140);
- Een team van professionals die jou ondersteunen.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem contact met je op. Mocht je nog vragen hebben, ben ik bereikbaar op 06 19 01 35 70 of alex@jackling.nl. Ik spreek je graag!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.