Werkvoorbereider Installatietechniek - Nieuw-Vennep

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 3900,- tot € 4500,- per maand

Over de functie

Als werkvoorbereider wil jij altijd in de weer zijn. Jij draagt van a tot z verantwoordelijkheden binnen projecten in de installatietechniek. Je hebt een oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de monteurs hun werk kunnen en blijven doen. Herken jij jezelf in deze stellingen? Dan ben jij de werkvoorbereider die ik zoek!

Het is een veelzijdige functie waarin jij veel vrijheid hebt in de uitvoering van jouw rol. Als werkvoorbereider stuur je 15 monteurs aan en regel jij ook de zaken met eventuele onderaannemers en een poule van zzp’ers.

Jij bent de expert in waterzijdige installaties. Je speelt een rol in de totaalinstallatie van de waterzijdige installaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw en utiliteit. Denk hierbij aan installaties voor klimaat, verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitair en gas. Je onderhoudt contact met partners en leveranciers, je stuurt monteurs aan, je coördineert het project en zorgt dat je altijd het overzicht bewaart. Vanuit kantoor regel je de bestellingen van materieel, kijk je de planningen na en verricht je tekenwerk. Dat wil zeggen, wijzigingen in tekeningen maken waar nodig. Dit doe je in Stabicad.

Je zit niet alleen maar op kantoor, het wordt van je verwacht dat je naar de projectlocaties gaat om te zorgen dat de monteurs goed hun werk doen en dat het juiste materieel aanwezig is. Het is een uitdagende functie die dicht tegen de projectleider aanzit. De werkvoorbereider zorgt er voor dat het project zo soepel mogelijk verloopt. Als blijkt dat jij geschikt bent om de stap te maken naar projectleider, dan helpen wij je graag in je ontwikkeling naar een volwaardig projectleider.

Kortom het is een functie waar veel uitdaging en variatie in zit.
Past deze functie als werkvoorbereider bij jou? Solliciteer direct! Ik spreek je graag.

Wat wij vragen

- Afgeronde opleiding MBO 4 richting installatietechniek
- VCA VOL
- Bekend met tekenen in Stabicad

Wat wij bieden

Jij verdient een stabiele basis zodat jij elke dag met een fijn gevoel naar je werk kunt gaan. Wij zijn al meer dan 20 jaar werkgever en wij weten wat belangrijk is en hoe je personeel gemotiveerd houdt. Wij helpen je daarom in zowel jouw zakelijke als persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee om maatwerk te leveren voor jouw werkomstandigheden. Daarnaast bieden we jou onder andere het volgende aan:
- Een goed salaris
- Uitzicht op een vast contract
- Uitdagende projecten
- Flexibele werkomgeving met veel vrijheid
- Pensioenregeling

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan via de knop hieronder en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of appen als je vragen hebt over de vacature. 06 46 62 40 81 of mail naar erik.mulder@jackling.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.