Field Service Engineer Zeist

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zeist
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Is jouw glas halfvol? Geen probleem te groot? Vind jij (ook al duurt dat soms lang) altijd een oplossing? JACkLING is op zoek naar een field service engineer die zich kan vinden in bovenstaande kenmerken.

Als field service engineer kom je bij allerlei verschillende klanten binnen de machinebouw in jouw regio. Je wordt bij ons specialist op 1 type machine; denk dan in het geval van deze vacature aan verspaningsmachines.

Je dag als fieldservice engineer begint smorgens vroeg voordat je wegrijdt in je bus. We worden namelijk snachts geleverd en voordat je gaat is het belangrijk dat je alles wat je nodig hebt in je bus hebt zitten. Als je compleet bent open je je ipad waarop de werkbonnen zijn ingeschoten en rijdt je naar het eerste adres.

Wanneer je bent aangekomen bij de eerste klant inventariseer je de opdracht en voer je deze uit. Dit kan de ene keer betekenen dat je gereedschappen mee neemt ter revisie of dat je onderhoud pleegt aan de machine ter plaatse. wanneer er een nieuwe besturing beschikbaar is zorg jij ervoor dat alle software weer up to date is.
Het kan ook voorkomen dat er een storing in een machine zit waar de technische dienstmonteurs van onze klant niet uitkomen; ook dan worden wij ingeschakeld.

Naast het feit dat je technisch sterk ontwikkelt bent als field service engineer is het bijna even belangrijk dat je op de juiste manier communiceert met de klant.
Jij luistert, vraagt door en zorgt er voor dat emoties de ruimte krijgen zonder dat de situatie escaleert. De klant krijgt het gevoel dat er naar hem of haar geluisterd wordt en als je vanuit commercieel oogpunt nog wat extra omzet weet uit te halen ben je wat ons betreft he-le-maal goed bezig!

Wat wij vragen

- Minimaal een MBO niveau 3 opleiding in de richting van de metaaltechniek, mechanische techniek of werktuigbouwkunde.
- Je hebt concrete ervaring met besturingstechniek vanuit je vorige werk of studie.
- Je vindt het leuk om op de weg te zijn.

Wat wij bieden

Bij JACkLING engineering sturen wij actief aan op werkgeluk. Dat houdt in dat wij er niet alleen alles aan doen om jou aan de slag te helpen, maar ook om jou uiteindelijk te laten slagen.
Wanneer jij kiest voor deze uitdaging kun je onder andere verder nog rekenen op;

- Coaching en begeleiding vanuit jouw persoonlijke projectmanager vanuit Jackling Engineering
- De mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte cursussen
- Een functie met afwisseling en uitdaging op technisch gebied
- Een nette en moderne werkbus met goed a kwaliteit gereedschap
- Een goed verzorgd onboardingstraject waar alles erop gericht zal zijn om jou te laten slagen

Wil jij aan de slag als Field Service Engineer? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app Maarten via 06 256 555 36.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.