Lasser Superjachtbouw - Delft

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Stop met zoeken! Als jij kan lassen is dit de functie die je wilt!

Gave projecten in de Superjachtbouw, strakke lassen en een geweldige werkplaats met elke dag een heerlijke lunch!

Als Lasser Superjachtbouw ga jij aan unieke projecten lassen. Jij weet hoe je de technische tekeningen moet lezen. Het zijn namelijk niet alleen unieke werkstukken, maar ook nog eens zeer complex. Denk hierbij aan loopbruggen, verzonken helikopterplatformen, unieke kranen en gangways. Als lasser Superjachtbouw werk jij in de top van de luxe jachtbouw. Jij bent dus niet alleen de slaksporen en lasspetters aan het wegwerken, maar je legt super strakke lassen en weet hoe belangrijk het zichtwerk is. Je gaat zowel MIG als MAG lassen en werkt met RVS en aluminium. Denk hierbij aan materiaal van 10mm tot 12mm dik. Mocht je nou geen expert zijn in het lassen met aluminium zit je bij ons ook goed. Wat je (nog) niet kan leren wij je graag. Ontwikkelen staat bij ons namelijk hoog in het vaandel en wij denken graag mee in jouw geluk. Je krijgt bij ons niet alleen verantwoordelijkheden, maar we vragen je ook mee te denken in verbeterpunten aan het project. Wij bouwen al de projecten in onze eigen werkplaats. Als de constructie af en getest is zal het systeem in de superjacht gemonteerd worden. Jij gaat dan samen met jouw team het superjacht op om de laatste montageklussen te realiseren. Je ziet jouw project dus van a tot z groeien en komt zo op de mooiste superjachten.

Je komt te werken in een ervaren team van lassers/constructiebankwerkers die graag samen met jou de complexe uitdagingen aangaan. Wij vinden jouw veiligheid en welzijn belangrijk. Daarom werk jij met goede beschermingsmiddelen en denken wij graag mee in jou ontwikkeling en welzijn. Dat doen wij niet alleen door een geweldige kantine met dagelijks verse maaltijden op het menu aan te bieden, maar ook door jou van diverse opleidingen/cursussen te voorzien.

Pak je kans om in deze unieke omgeving aan de slag te gaan en solliciteer direct via de button hieronder!

Wat wij vragen

- Mig/Mag diploma RVS en/of Aluminium
- VCA Diploma of bereidheid deze te halen
- Rijbewijs B

Wat wij bieden

Je komt terecht in een unieke werkomgeving waarbij je meewerkt aan de mooiste superjachten. Wij bestaan al meer dan 25 jaar en weten daardoor hoe wij een goede werkgever voor jou kunnen zijn. Kom vooral eens langs op de koffie en laat je informeren over ons bedrijf, mooie klussen en proef de sfeer in ons bedrijf. Op vrijdag stoppen wij al vroeg zodat jij genoeg tijd hebt om leuke dingen te doen. Wij vinden het belangrijk dat jij na je werk met een glimlach thuiskomt. Dat doen wij onder andere door je het volgende aan te bieden:

- Een uitstekend salaris;
- 25 vakantiedagen;
- reiskostenvergoeding;
- pensioenregeling;
- training- en opleiding mogelijkheden op basis van bedrijfs- en persoonlijke ambities;
- de kans om in de top van de luxe jachtbouw mee te draaien en geweldige verhalen op verjaardagen te kunnen vertellen over je werk.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.