Elektromonteur Woningbouw - Zaandam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Als elektromonteur zorg je ervoor dat honderden gezinnen stroom in huis hebben. Jij kent de elektrotechniek als je broekzak en legt met gemak verschillende installaties aan. Ben jij deze elektromonteur? Dan wil jij deze baan!

Ik ben per direct opzoek naar een elektromonteur in de woningbouw. Hij of zij is in staat om zowel zwakstroom- als sterkstroominstallaties te installeren. Jij kunt aan de hand van tekeningen en instructies de woning voorzien van wcd’s voor de sterkstroomapparatuur. Daarbij leg je ook installaties aan voor onder andere beveiliging-, data- en lichtinstallaties. Heeft de klant een speciaal verzoek? Dan denk jij graag mee om de juiste aanpassingen toe te passen. Als elektromonteur ben jij klantgericht. Jouw baan is zeer divers.

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt op je werk. Heb jij een proactieve instelling? Dan denken wij graag mee in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast geworden voor deze functie als elektromonteur? Solliciteer dan via de knop hieronder of bel of app naar 06-19 01 35 70

Wat wij vragen

-Afgeronde opleiding in elektrotechniek of vergelijkbaar;
-Een VCA-B certificaat, of bereid deze te halen;
-In het bezit van B-rijbewijs.

Wat wij bieden

Wij zijn een ervaren werkgever en zetten de werknemer al 20 jaar hoog in het vaandel. Bij Jackling Engineering kom je terecht in een leuk team. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en staan voor je klaar. Wat hierbij hoort is een uitstekend salaris dat bij jou past, maar ook de volgende voorwaarden:

-Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid;
-De mogelijkheid om via ons cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen;
-Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie;
-Kwalitatief gereedschap, werkkleding en pbm’s;
-Leuke bedrijfsuitjes.

Is deze functie perfect voor jou of heb je nog vragen? Solliciteer via de knop hieronder of bel of app mij op 06-19 01 35 70
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.