Technisch Medewerker Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 2000,- tot € 2750,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Technisch Medewerker. Je komt te werken bij een grote speler op het gebied van de levering en ontwikkeling van proces installaties welke ingezet worden voor het winnen van zand.

Als Technisch Medewerker verricht jij secuur werk waarvoor precisie en geduld vereist is. Je hebt de verantwoordelijke taak om onderdelen van pompen slijtvast te maken door het aanbrengen van een duurzame slijtvaste rubberen coating.

Op termijn bestaan er mogelijkheden om door te groeien richting buitendienst monteur waar je ingezet zult worden om storingen aan de proces installaties zelfstandig op te kunnen lossen. Wil jij aan de slag als Technisch Medewerker?

Werk jij graag met je handen en kun jij netjes en precies werken? Vind jij het leuk om op termijn de werkplaats af te kunnen wisselen met uitdagende service werkzaamheden op locatie? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app dan via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een technische opleiding richting bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Metaaltechniek, Pijpfitten of Constructie;
- Je bent in bezit van een rijbewijs B;
- Je bent fysiek fit;
- Je bent representatief;
- Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Je houdt ervan om secuur te werken daarnaast ben je Mechanisch sterk;

Wat wij bieden

Wij bieden een baan met doorgroeimogelijkheden en een concreet uitzicht op een vast dienstverband. Je gaat aan de slag binnen de werkplaats waar je voornamelijk onderdelen van pompen zult bekleden met slijtvast rubber.
Je komt te werken binnen een stabiel en succesvol bedrijf binnen de markt van zandwinning. Wanneer jij jezelf binnen deze organisatie goed op de kaart zet bestaat er een mogelijkheid om op termijn als buitendienst monteur ingezet te worden.

Zoek jij stabiele baan met een mooi toekomstperspectief? Ben jij secuur, heb jij geduld en ga jij graag aan de slag binnen een werkplaats met gemotiveerde collega's? Wil jij aan de slag als Technisch Assemblage Medewerker? Solliciteer dan nu!
Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel of app via 06 21 14 28 29.

Bij JACkLING Engineering staat jouw werkgeluk centraal. Wanneer jij ons het vertrouwen geeft gaan wij graag de samenwerking met jou aan. We zullen niet alleen ons uiterste best doen om jou aan die droombaan te helpen, maar we doen er
ook alles aan om jou te helpen slagen. Wordt succesvol, wordt gelukkig. Solliciteer nu en ga voor JACkLING!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.