Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige - Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3600,- per maand

Over de functie

Heb jij ervaring als werkvoorbereider? Ben jij toe aan een baan waarin geen dag hetzelfde is? En ook nog eens goed betaald worden? Dan ben jij de persoon die ik zoek!

Verkeerstechniek; zonder dat we het door hebben genieten we dagelijks van de voordelen die we hebben in ons straatbeeld. Stoplichten die spontaan op groen springen, kentekenherkenning bij parkeergarages en camerasystemen die zorgen voor een veilige omgeving. De afgelopen jaren is de techniek met grote stappen ontwikkeld en wij zien dit de komende jaren alleen nog maar verder doorgaan.

Ben jij nu al enthousiast? Bel of app me op 06-21298202 om over deze functie verder te spreken.

Als werkvoorbereider werktuigbouwkundige heb jij brede ervaring met het begeleiden van meerdere projecten. Je zal van a tot z meedraaien in het project. Hiermee bedoel ik dat je van opdracht tot productie tot nacalculatie betrokken bent bij de mooie projecten in de verkeerstechniek.
De uitdaging haal jij uit de diversiteit van de projecten, denk hierbij aan matrixborden, camera’s, slimme fietspaden, moderne parkbanken, vernieuwde afvalbakken, slimme, technische fietsrekken en ga zo maar door. Ons team zoekt vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding.

Als werkvoorbereider vind je het fantastisch om dit met een gedreven team te doen, waarin iedereen een eigen specialisme heeft ontwikkeld. De doorlooptijd van de projecten verschilt en zorgt ervoor dat je soms één groot project draait en soms meerdere kleinere tegelijkertijd. Jouw baan als werkvoorbereider is zeer divers.

Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering. Je zorgt ervoor dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft; mooie projecten realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Wat wij vragen

Wij zoeken een werkvoorbereider die in het bezit is van:

- Ervaring als werkvoorbereider;
- Affiniteit met de Verkeerstechniek, werktuigbouwkunde of Civiele Techniek;
- Een goede werkmentaliteit, communicatief sterk en nauwkeurig;

Wat wij bieden

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wil blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan. Daarnaast bieden wij ook het volgende:

- Een mooie baan met, bij gebleken geschiktheid, na een jaar al een vaste aanstelling.
- Een bovengemiddeld goed salaris, 25 vakantie dagen en de mogelijkheid extra dagen op te sparen.
- Een leuke team, met fijne collega’s en een informele werksfeer.
- Gezamenlijke trainingen om up-to-date te blijven.
- Gezellige bedrijfsborrels.

Klinkt dat interessant? Solliciteer dan direct! Wil je vooraf nog meer informatie over de functie Werkvoorbereider, bel of app mij dan voor meer informatie op 06 19 01 35 70.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.