Montageleider W installaties regio Den Haag

Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie € 3400,- tot € 4200,- per maand

Over de functie

Ons werkgebied is sterk uitgebreid en hierom zoeken wij voor ons team W techniek in Zuidholland een enthousiaste montageleider. Als montageleider W ben jij de rechterhand van de projectleider W op de projecten. Jij staat tussen de monteurs de aansturing te doen en het werk te verdelen, plannen regelen en bewaken.
De installatie projecten zijn behoorlijk in omvang en dus vinden er op verschillende plekken werkenzaamheden plaats. Het nieuw aanleggen of aanpassen van werktuigbouwkundige installaties, CV- en GKW-leidingsystemen, ketels, appendages en ander installaties zoals rookgas et cetera.
Je kerntaak als montageleider is: Het aansturen en controleren van het werk van de monteurs en het oplossen van problemen in het werk en het opleveren van de gereed gekomen werkzaamheden.

Je bent onderdeel van het projectteam en deze bestaat uit: Een projectleider, Werkvoorbereider, Engineer, Medewerker projectadministratie, monteurs en natuurlijk jij als montageleider.

Interesse ? Bel mij 06-15294957

Wat wij vragen

opleiding richting MBO Installatietechniek of Werktuigbouwkunde
ervaring in middelgrote en / of grote projecten in renovatie / nieuwbouw van werktuigbouwkundige installaties
je kunt als montageleider W zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
je beschikt over een VCA-diploma en een rijbewijs
je hebt als W man een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling
je hebt de ambitie om door te groeien binnen de organisatie

Wat wij bieden

Jackling is een multidisciplinaire organisatie, gericht op installatietechniek, elektrotechniek en de metaalsector. Door de platte organisatie en de korte lijnen is het bedrijf flexibel en dynamisch. Met circa 150 medewerkers geven wij invulling aan de ambitie om te blijven ontwikkelen. Samen met zusterbedrijf Bowers welke actief is in de Bouw en Infra geven wij invulling aan de totale technische sector.
Word jij onze nieuwe collega?
Wij ontvangen gráág jouw sollicitatie via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de inhoud van de vacature, kun je contact opnemen met Dennis Versnel op nummer: 06-15294957
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.