Servicemonteur Elektrotechniek Woningbouw Rotterdam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Servicemonteur Elektrotechniek Woningbouw Rotterdam.

Dienstverlening, contact met mensen en oplossen van storingen dat is wat jou energie geeft. Als servicemonteur elektrotechniek woningbouw vertrek jij iedere dag met een goed uitgeruste bus richting jouw volgende klus.
Je verhelpt storingen, je bereidt installatiewerkzaamheden voor of je verricht aanpassingen aan woningen. Je zet jouw technische kennis, vakmanschap en vaardigheden in om iedere bewoner met een gerust gevoel achter te laten.

Ben jij servicegericht en wil jij aan de slag als servicemonteur elektrotechniek woningbouw? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29.

Wat wij vragen

- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo 3 niveau richting elektrotechniek;
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als servicemonteur;
- Een VCA-B diploma, of bereid deze te halen;
- Je hebt een klantgerichte instelling;
- naast dat jij een representatieve vakman bent vinden wij het belangrijk dat je gevoel voor humor hebt en plezier in jouw werk uitstraalt

Wat wij bieden

Als servicemonteur elektrotechniek woninigbouw kun je rekenen op een functie met voldoende afwisseling en uitdaging. De ene dag los je storingen op aan bijvoorbeeld een video intercom, de andere dag bereid je installatiewerkzaamheden voor
in een keuken, badkamer of toilet. Naast technische werkzaamheden heb je uiteraard veel contact met bewoners, je hebt een belangrijke rol in hun woongenot. Je wordt goed begeleid en ondersteund in jouw dagelijkse taken, zo werk je samen met
een projectleider en je kunt uiteraard rekenen op de steun van een team van goed opgeleide collega's.

Bij Jackling Engineering sturen wij actief aan op werkgeluk. Dat houdt in dat wij er niet alleen alles aan doen om jou aan de slag te helpen, maar ook om jou uiteindelijk te laten slagen.

Wil jij aan de slag als servicemonteur elektrotechniek woningbouw? Ben jij die enthousiaste en servicegerichte vakman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu! Heb je vragen? Bel of app via 06 21 14 28 29.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.