SEO specialist Rotterdam (parttime)

Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Berkel en Rodenrijs

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een SEO-specialist die ons kan ondersteunen met het verkrijgen van meer leads. Dat doe je niet alleen, maar samen met een deskundig team van online marketingspecialisten.

Als SEO-specialist ga je ondersteunen met: zoekwoordenanalyses, de zichtbaarheid van de website vergroten en hogere positie in Google verkrijgen.

Jij geniet van alles wat met SEO te maken heeft. Daarom laat jij geen kans liggen kansen om de vindbaarheid van de website te verbeteren. Met jouw gevoel voor taal en oog voor detail komt iedere pagina en vacature helemaal SEO-proof online te staan.

Jouw belangrijkste taak? Samen met het team ervoor zorgen dat wij veel reacties op onze vacatures ontvangen. Dit doe je door keer op keer een rake SEO-strategie te ontwikkelen. Tijdens de wekelijkse meeting met het team laat je zien hoe de SEO-strategie online presteert en welke optimalisaties je adviseert. Zo heb je goed inzichtelijk hoe je het meest effectief een strategie in kunt zetten. Niet al te best lopende vacatures vallen je direct op. Met nieuwe keywords en goed geschreven teksten help je deze de weg naar boven te vinden.

Ben jij op zoek naar een functie met vrijheid, verantwoordelijkheid waarbij je ook een belangrijke bijdrage levert aan de geluk beleving bij de mensen die je weet aan te trekken? Ben jij op zoek naar een baan, waarin je jouw creativiteit kwijt kunt? Ben jij op zoek naar een "betaalde hobby" in de regio Rotterdam/ Den Haag? Solliciteer dan nu!

Wat wij vragen

- Je bent energiek, creatief, scherp en initiatiefrijk.
- Je bent meer dan handig met SEO
- Je hebt ervaring met het schrijven van content
- Je bent sociaal vaardig en sterk in de Nederlandse taal.
- Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
- Je bent 16 tot 24 uur in de week beschikbaar.
- Je woont in de regio van Rotterdam/ Den Haag.

Deze vacature is ook vindbaar onder:
Online Marketeer Conversie - Manager Website Optimization – Online Channel Manager

Wat wij bieden

- Een prettig salaris
- Een werkomgeving waarin kennis enorm belangrijk is en gewaardeerd wordt.
- Handvatten om jezelf verder te ontwikkelen
- Grote zelfstandigheid; je hebt veel in te brengen in de strategie en de manier van werken
- Mogelijkheid tot ontwikkeling, bijvoorbeeld door trainingen en cursussen te volgen.
- Mogelijkheid om te groeien naar meer uren per week

Werken bij JACkLING en zusterbedrijf Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. We zijn nuchter, recht door zee, mensgericht en we kennen de regio. We houden van een feestje, we hebben een jong, hecht team dat elkaar verder helpt en we hebben een eigen identiteit.

Uiteraard bieden we je een goed salaris en aanvullende voorwaarden. Daarnaast zijn we flexibel ten aanzien van werktijden en willen we rekening houden met jouw persoonlijke wensen.
Dus, werk jij graag in een afwisselende functie voor een jonge, professionele organisatie met een informele sfeer? Word dan onze nieuwe collega!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.