Lasser Superjachtbouw -Leiden

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Leiden
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Wil jij meewerken aan gave lasconstructies in de superjachtbouw? Heb jij ervaring met het lassen in diverse hoeken en kun jij eenvoudig technische tekeningen lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een nieuw collega. De Lasser Superjachtbouw die wij zoeken gaat diverse uitdagende constructies lassen. Denk hierbij aan complexe deuren, loopbruggen, kranen en zelfs helikopterplatformen. Onze engineers ontwikkelen deze constructies en zijn graag met jou in gesprek om eventuele knelpunten te achterhalen. De lasser Superjachtbouw wordt dus ook uitgedaagd om mee te denken in verbeteringen aan het project.

De materialen waarmee gelast wordt bestaat voornamelijk uit RVS- en aluminiumplaten van 10mm tot 12mm dik. Hierbij wordt de aluminium met MIG gelast en de RVS met MAG. Uiteindelijk gaan de engineers de mechanica en elektronica installeren. Voor die tijd heb jij alle lasnaden, afmetingen, vormen en reinheid getest.

Wij bouwen al de projecten in onze eigen werkplaats. Als de constructie af en getest is zal het systeem in de superjacht gemonteerd worden. Jij gaat dan samen met jouw team het superjacht op om de laatste montageklussen te realiseren. Je komt te werken in een ervaren team van lassers/constructiebankwerkers die graag samen met jou de complexe uitdagingen aangaan. Wij vinden jouw veiligheid en welzijn belangrijk. Daarom werk jij met goede beschermingsmiddelen en denken wij graag mee in jou ontwikkeling en welzijn. Dat doen wij niet alleen door een geweldige kantine met dagelijks verse maaltijden op het menu aan te bieden, maar ook door jou van diverse opleidingen/cursussen te voorzien.

Pak je kans om in deze unieke omgeving aan de slag te gaan en solliciteer direct via de button hieronder!

Wat wij vragen

- Mig/Mag diploma RVS en/of Aluminium
- VCA Diploma of bereidheid deze te halen
- Rijbewijs B

Wat wij bieden

Je komt terecht in een unieke werkomgeving waarbij je meewerkt aan de mooiste superjachten. Wij bestaan al meer dan 25 jaar en weten daardoor hoe wij een goede werkgever voor jou kunnen zijn. Kom vooral eens langs op de koffie en laat je informeren over ons bedrijf, de mooie klussen en proef de sfeer in ons bedrijf.
Wij vinden het belangrijk dat jij na je werk met een glimlach thuiskomt. Dat doen wij niet alleen door op vrijdag lekker vroeg te stoppen, maar onder andere door je het volgende aan te bieden:

- Een uitstekend salaris;
- 25 vakantiedagen;
- reiskostenvergoeding;
- pensioenregeling;
- training- en opleiding mogelijkheden op basis van bedrijfs- en persoonlijke ambities;
- de kans om geweldige verhalen op verjaardagen te kunnen vertellen over je werk.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.