Kalibratie technicus - Koudekerk

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Koudekerk Aan Den Rijn
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Ben jij graag eigen baas over jouw werk, lees dan verder.

Als kalibratie technicus ben je verantwoordelijk voor kalibratiewerkzaamheden. Zoals het controleren van meetapparatuur op de juiste werking en waarden. Daarnaast het uitvoeren van preventief onderhoud aan de verschillende meetapparatuur en het wisselen van componenten waar dit nodig is.
Jouw mobiele werkplaats is een volledig professioneel ingerichte bus. Deze is uitgerust met kalibratie apparatuur, computer en al jouw benodigde gereedschap. Daarnaast is het een gloednieuwe bus met alle gemakken van deze tijd.

Je gaat langs onze klanten om kalibratie en onderhoud uit te voeren aan meetapparatuur. Denk hierbij aan: rookgasmelders, drukmeters, cv manometers, multimeters en lekstroommeters.

Als kalibratie technicus ben jij het aanspreekpunt en gezicht van ons bedrijf.
Je parkeert jouw mobiele werkplaats bij de klant en bepaalt zelf hoe je dag eruit ziet. Natuurlijk heeft de klant ook vragen en opmerkingen die jij kan beantwoorden. Je wordt enthousiast van het klantcontact en draagt er zorg aan dat de klant tevreden is.

Als kalibratie technicus kom jij op de meest uiteenlopende locaties. Meetapparatuur komt voor bij petrochemische locaties zoals de botlek, productiehallen zoals bakkerijen en utiliteit zoals de McDonalds .

Herken jij jezelf hierin ? Ga dan direct door met solliciteren.

Wat wij vragen

- Een afgeronde opleiding elektronica
- Rijbewijs B
- In je vrijetijd ben je graag bezig met elektronica, van modeltreinen bouwen tot het (ver- en om)bouwen van radio’s of drones

Wat wij bieden

- Een goed salaris
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te sparen
- Volledig ingerichte werkbus
- 25 vakantiedagen
- Mogelijkheid tot het volgen van cursussen, die jou helpen om nog beter te worden

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met hoogwaardige elektronica, ga dan direct door met solliciteren. Bij vragen of opmerkingen kun je mij bereiken op 06 21 14 28 29.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.