Allround Online Marketeer - Capelle

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Capelle Aan Den Ijssel
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4600,- per maand

Over de functie

Ben jij niet weg te slaan van Insta, Facebook en Linkedin, ben je verder bekend met Indeed en zou jij voor deze "verslaving" betaald willen worden? Lees dan snel verder!!!

Als online marketeer weet jij als geen ander onze cultuur, werkwijze en USP's te vertalen naar advertenties, campagnes en vacatures die onze doelgroep vindt én aanspreekt. Door jouw grappige campagnes weet jij de juiste mensen aan te trekken. Je brengt in kaart welke online kanalen, trefwoorden en opmaak de beste resultaten opleveren. Zo weet je ook hoe je jouw budget het meest effectief in kunt zetten. Niet al te best lopende vacatures vallen je direct op. Met nieuwe keywords en goed geschreven teksten help je deze de weg naar boven te vinden. Je geeft leiding aan een gedreven online marketeer, iemand die graag van je leert. Verder adviseer je jouw collega's en het management over mogelijk interessante, nieuwe manieren om de juiste mensen aan te spreken en te vinden en doorloop je met ons als een echte Growth Hacker ons recent opgezette traject. Kortom, er gaat binnen de hele organisatie geen bericht, post of analyse de deur uit, zonder dat jouw sausje erover heen zit.

En oh ja, we willen volgend jaar ook graag een nieuwe website, kan jij dat project trekken?
Ben jij op zoek naar een functie met vrijheid, verantwoordelijkheid waarbij je ook een belangrijke bijdrage levert aan de geluksbeleving bij de mensen die je weet aan te trekken? Ben jij op zoek naar een baan, waarin je jouw creativiteit kwijt kunt? Ben jij op zoek naar een "betaalde hobby" in de regio Rotterdam / Den Haag? Solliciteer dan nu!

Wat wij vragen

- Je bent energiek, creatief, scherp en initiatiefrijk.
- Je bent meer dan handig met SEO, SEA, Social media en Analytics.
- Je hebt ervaring met vacaturesites zoals Indeed.
- Je bent sociaal vaardig en sterk in de Nederlandse taal.
- Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
- Je bent ongeveer 16 tot 24 uur in de week beschikbaar.
- Je woont in de regio van Rotterdam / Den Haag.

Deze vacature is tevens vindbaar onder: Online Marketeer Conversie - Manager Website Optimization – Online Channel Manager

Wat wij bieden

Tja, wat moeten we hier nou schrijven, tegen de tijd dat je hier komt werken is er veel veranderd, bij ons gaat alles draaien om geluk, het geluk van onze medewerkers en dan gaan we ons niet beperken tot alleen het werkgeluk.
Hoe gaaf is het als je de mensen die bij ons komen werken meetbaar gelukkiger ziet worden, hoe we dit gaan doen? Het is nog een beetje geheim maar we vertellen er graag meer over in een sollicitatiegesprek :)

Tot die tijd:

Werken bij JACkLING en zusterbedrijf Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. We zijn nuchter, recht door zee, mensgericht en we kennen de regio. We houden van een feestje, we hebben een jong, hecht team dat elkaar verder helpt en we hebben een eigen identiteit.

Uiteraard bieden we je een goed salaris en aanvullende voorwaarden. Daarnaast zijn we flexibel ten aanzien van werktijden en willen we rekening houden met jouw persoonlijke wensen.
Dus, werk jij graag in een afwisselende functie voor een jonge, professionele organisatie met een informele sfeer? Word dan onze nieuwe collega!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.