Servicemonteur koelingen in de utiliteit – Bodegraven

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Bodegraven
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Jij houdt ervan om onderweg te zijn en de specialist te zijn in het veld. Jij bent ervaren in de service en onderhoud binnen de koeltechniek of voornamelijk werkzaam geweest in de montage van airco’s. Deze functie is voor iedere koeltechnicus die klaar is voor een volgende stap binnen de service en onderhoud.

Als servicemonteur van koelingen heb je veel vrijheid. Aan de hand van het aantal bonnen op een dag bepaal jij zelf jouw route. Jij krijgt een gebied bij jouw woonplaats in de buurt toegewezen om de service en onderhoudswerkzaamheden te verrichten.
Op die manier sta je ook nooit lang in de file naar huis aan het eind van je werkdag.

Je hebt veel klantcontact als servicemonteur van koelingen. Vanzelfsprekend heb je de koeltechniek perfect in de vingers. Maar wat je echt die goede monteur maakt, is het stukje klantcontact. Jij bent het eerste aanspreekpunt en je vindt het ook leuk om eens een praatje te maken met de klant. Zo leer je ook nieuwe mensen kennen! Je vindt het leuk om met mensen te praten en de klant te adviseren voor de beste oplossing.

Je krijgt ook een eigen werkbus als servicemonteur van koelingen. Jij rijdt vanuit huis direct naar de klant om jouw werk te doen. Je werkt voor service en onderhoud aan de merken: Samsung, Hitachi en HiSense. De overige merken zoals bijvoorbeeld Mitsubishi komen later aan bod, hier ga je dus uiteindelijk wel mee werken.

Het is een organisatie die nieuw op wordt gezet, maar wel onderdeel is van de Ambrava holding. Ambrava is het hoofdonderdeel van de 6 grote aircomerken en zij willen graag de service en onderhoudstak opzetten voor hun klanten. Jij groeit dus mee!

Wat wij vragen

Wat verwachten wij van jou
- Mbo 2 opleiding installatietechniek;
- Stek/f-gassen certificaat;
- Klantgericht;
- Mee willen denken in de organisatie;
- Goede dosis humor.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten
- Marktconform salaris;
- 8% Vakantiegeld;
- 25 Vakantiedagen;
- Cursussen worden voor je betaald;
- Ruimte voor eigen inbreng in een groeiende organisatie;
- Veel vrijheid.

Is dit echt een functie voor jou? Wil jij graag meegroeien met een organisatie en inbreng hebben in het bedrijfsproces. Solliciteer dan nu! Voor vragen kun je me bereiken op 06 21 14 28 29
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.