Werkvoorbereider Installatietechniek - Hoofddorp

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie € 3900,- tot € 4500,- per maand

Over de functie

Als werkvoorbereider wil jij altijd in de weer zijn. Jij draagt van a tot z verantwoordelijkheden binnen projecten. Je hebt een oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de monteurs hun werk kunnen en blijven doen. Herken jij jezelf in deze stellingen? Dan ben jij de werkvoorbereider die ik zoek!

Het is een veelzijdige functie waarin jij veel vrijheid hebt in de uitvoering van jouw rol. Als werkvoorbereider stuur je 15 monteurs aan en regel jij ook de zaken met eventuele onderaannemers en een poule van zzp’ers.

Jij bent de expert in waterzijdige installaties. Je speelt een rol in de totaalinstallatie van de waterzijdige installaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw en utiliteit. Als werkvoorbereider ben jij het middelpunt van diverse projecten in de installatietechniek. Je onderhoudt contact met partners en leveranciers, je stuurt monteurs aan, je coördineert het project en zorgt dat je altijd het overzicht bewaart. Vanuit kantoor regel je de bestellingen van materieel, kijk je de planningen na en verricht je tekenwerk. Dat wil zeggen, wijzigingen in tekeningen maken waar nodig. Dit doe je in Stabicad.

Je zit niet alleen op kantoor, het wordt van je verwacht dat je naar de projectlocaties gaat om te zorgen dat de monteurs goed hun werk doen en dat het juiste materieel aanwezig is. Het is een uitdagende functie die dicht tegen de projectleider aanzit. De werkvoorbereider zorgt er voor dat het project zo soepel mogelijk verloopt. Als blijkt dat jij geschikt bent om de stap te maken naar projectleider, dan helpen wij je graag in je ontwikkeling naar een volwaardig projectleider.

Kortom het is een functie waar veel uitdaging en variatie in zit. Past deze functie als werkvoorbereider bij jou? Solliciteer direct! Ik spreek je graag.

Wat wij vragen

- Afgeronde opleiding MBO 4 richting installatietechniek
- VCA VOL
- Bekend met tekenen in Stabicad

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij een stabiele basis hebt met goede primaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij jou een plezierige werkomgeving waarin wij graag met jou meedenken in jouw ontwikkeling.

- Goed salaris
- Vakantiedagen (met mogelijkheid tijd voor tijd te sparen)
- Groeimogelijkheden (in zowel functie, salaris als ontwikkeling)
- Uitdagende projecten
- Uitzicht op een vaste aanstelling

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan via de knop hieronder en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of appen als je vragen hebt over de vacature. 06 19 01 35 70 of mail naar alex.vaneeden@jackling.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.