Aluminium lasser Zaandam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Als lasser ben je kritisch op hoe jij je las legt. Jij hebt ervaring met TIG lassen en weet hoe je dit toepast op aluminium. Als lasser ben je trots op de constructies die je maakt. Herkenbaar? Dan zoek ik jou!

Als aluminium lasser ga jij aan unieke projecten werken. Je gaat werken aan constructies voor de luxe superjachtbouw. Jij bent niet alleen de slaksporen en lasspetters aan het wegwerken, maar je legt super strakke lassen en weet hoe belangrijk het zichtwerk is. Je gaat zowel TIG lassen en werkt voornamelijk met aluminium. Denk hierbij aan materiaal van 10mm tot 12mm dik. Als lasser ben je dan ook bekend met verschillende naden en hoeken lassen. Naast het lassen komen ook de bankwerkzaamheden kijken zoals zagen, knippen, boren, tappen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deel van het project om uiteindelijk met een team tot een eindproduct te komen. Mocht je nou geen expert zijn in het lassen met aluminium zit je bij ons ook goed. Wat je (nog) niet kan leren wij je graag. Als de constructie af is ga jij samen met jouw team het superjacht op om de montageklussen te realiseren. Je ziet jouw project dus van a tot z groeien en komt zo op de mooiste superjachten.

Je komt te werken in een leuk team van constructiebankwerker / lassers die elkaar graag helpen. Je werkzaamheden vinden plaats in een werkplaats naast de loods waar de superjachten liggen. Zo kan je makkelijk heen en weer lopen om dingen op te meten en uiteindelijk je constructies te monteren.

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer direct!

Wat wij vragen

- Mbo niveau 2/3 diploma richting de metaalbewerking of werktuigbouwkunde;
- Ervaring met TIG lassen;
- In bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

Jackling Engineering is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar de collega’s centraal stelt. Doormiddel van persoonlijk contact, cursussen en opleidingen streven wij het beste uit jou te halen. Naast persoonlijke ontwikkeling vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Een uitstekend salaris;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Reiskostenvergoeding;
- Mogelijkheid om je door te ontwikkelen. Denk hierbij aan lascertificaten halen en doorgroeimogelijkheden.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.