Zelfstandige servicemonteur beveiligingstechniek - Capelle

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Capelle Aan Den Ijssel
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Het werk als servicemonteur beveiligingstechniek is altijd afwisselend. Je ontmoet binnen de utiliteit nieuwe klanten, maar krijgt ook vaak te maken met vaste klanten die je echt leert kennen.
Jij bent verantwoordelijk voor de beveiliging en veiligheid van de utiliteitspanden. Maar denk ook aan toegangssystemen, zoals de intercom om de deur beneden te openen. Het is ook zo vervelend als de bewoners of werknemers van een kantoorpand continue naar beneden moeten lopen om de deur open te doen. Als servicemonteur beveiligingstechniek draag je zorg voor jouw regio.

Je bent binnen de utiliteit bezig met het onderhouden, service verlenen, storing opzoeken en repareren van beveiligingssystemen. Houd hierbij rekening met systemen zoals CCTV, toegangscontrole en ontruimingsinstallaties. Jij moet in staat zijn om de storing zo spoedig mogelijk te vinden en te verhelpen. Een bedrijf wil natuurlijk niet het pand onbeveiligd achter laten. Vaak krijg je vanuit de planning al een omschrijving door wat de storing inhoudt, maar jij bent natuurlijk de expert.

Als servicemonteur beveiligingstechniek krijg een auto van de zaak. Hierdoor kun jij vanuit huis naar de klant en bepaal jij zelf de indeling van jouw dag. Wil je jouw collega’s even gedag zeggen of overleggen met de planning, dan kun je altijd even langs kantoor rijden.

Wat wij vragen

Wat we van jou vragen?
- Mbo 3 elektrotechniek;
- MBV is een pre;
- Kennis en ervaring van beveiligingssystemen;
- 3 jaar ervaring binnen de beveiligingstechniek;
- klantgerichtheid.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten?
- Goed salaris naar ervaring;
- 8% vakantiegeld;
- Vakantiedagen;
- Overuren in tijd voor tijd of uitbetaald;
- Cursussen die worden betaald;
- Enthousiaste en gezellige collega’s!

Het is een leuke vacature en vooral leuk en belangrijk werk. Ben jij enthousiast of heb je nog vragen bel mij dan op. Je kunt me bereiken op het nummer 06 21 14 28 29, of druk op de button solliciteer!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.