Elektromonteur terreinbeveiliging - Zaandam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Jij bent als elektromonteur verantwoordelijk voor de beveiliging van terreinen. Jij zorgt als elektromonteur ervoor dat je installatie van binnen en buiten kent. Jij als elektromonteur biedt de beste service aan die je kunt geven. Ben jij de monteur die ik hiermee aanspreek? Lees dan vooral verder!

Door heel Nederland zijn er grote bedrijven, voetbalvelden, politiebureaus met beveiligde terreinen. Je kent ze wel, een groot hek eromheen en een groot aantal camera’s die het terrein rondom in de gaten houden. Jij ben de elektromonteur die deze camera’s en andere beveiliging zoals toegangscontrole gaat installeren. Met een indrukwekkend team van collega elektromonteurs zorg jij ervoor dat bedrijven door heel Nederland voorzien zijn van de gewenste beveiliging. Iedere monteur heeft natuurlijk zijn/ haar gebied afhankelijk van waar je woont. Jij bent als elektromonteur verantwoordelijk voor het bekabelen, installeren en in werking stellen van de beveiligingsinstallaties. Deze werkzaamheden doe je voornamelijk zelfstandig en waar nodig samen met een collega.

Vind jij het interessant om als elektromonteur eens wat nieuws te doen en horizon te verbreden in techniek? Dan ga je dit bijzonder leuk vinden! Bel me vooral als je interesse of vragen hebt, dan sta ik je graag te woord.

Wat wij vragen

Wat vragen wij:
• Je hebt een mbo-opleiding richting elektrotechniek afgerond of goede werkervaring opgedaan in de elektrotechniek;
• Je hebt je VCA-basis of ben bereid deze te halen;
• Je kunt een VOG overdragen.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen in je vak. Daarom bieden wij cursussen en opleidingen aan om jou naar een hoger niveau te tillen! Daarnaast bieden wij als goede werkgever ook het volgende:
• Een uitstekend salaris;
• Vakantiedagen met de mogelijkheid meer dagen te sparen (tijd voor tijd);
• Een pensioenregeling;
• Een bus met gereedschap;
• Persoonlijk ontwikkelingsplan (PoP);
• Uitzicht op vast dienstverband.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.