Koelmonteur montage binnen de utiliteit – Den Haag

Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Jij bent de specialist in klimaatbeheersings- en koelsystemen. Met een kapot koelsysteem op kantoor aan het werk zijn is voor niemand prettig, daarom ben jij hard nodig. Bij welk bedrijf of organisatie jij ook komt, iedereen is blij jou te zien in hete en koude dagen.
Als koelmonteur ben jij verantwoordelijk voor de montage van koelingen.

Jij bent gespecialiseerd in het monteren en instellen van koeltechnische installaties, airconditioners en luchtbehandelingsinstallaties. Jij test, leegt, vult en stelt de nieuwe systemen in nadat je ze gemonteerd hebt. Als koelmonteur krijg je jouw eigen bus. Want je moet natuurlijk langs verschillende klanten om de systemen te monteren.
Het werk vindt voornamelijk in jouw eigen regio plaats, waardoor je de opdrachtgevers echt leert kennen. Een stuk nieuwbouw valt ook onder jouw verantwoording en takenpakket. Want ook nieuwe utiliteitspanden hebben een luchtbehandeling systeem nodig.
Klinkt dit nu al als iets wat jij wilt doen, solliciteer dan direct! Of lees nog even verder voor meer informatie.

Als koelmonteur werk je reguliere diensten tijdens kantooruren. Je bent dus ’s avonds thuis voor tijd met je familie, gezin of sport. Als koelmonteur werk je vrijwel altijd zelfstandig, je gaat langs bij de klant drinkt een bak koffie en monteert en installeert de unit. Kortom: veel klantcontact, in de avond thuis en een eigen servicebus! Het leven van een koelmonteur is zo slecht nog niet.

Ieder merk van de koelunits valt onder dezelfde holding namelijk Ambrava. Vanuit deze holding zijn verschillende bv’s opgericht om zo verschillende merken te kunnen aanbieden. Jij gaat werken met de merken Samsung, Hisense en Hitachi. Later volgen de merken zoals Mitsubishi.

Wat wij vragen

- Een afgeronde mbo opleiding installatietechniek;
- F-gassen of stek certificaat is een pre;
- Ervaring met koelunits van Samsung, Hisense of Hitachi;
- Rijbewijs B;
- Goede dosis humor en klantvriendelijkheid.

Wat wij bieden

Je kunt van ons natuurlijk ook iets verwachten.
- Een marktconform salaris;
- Vakantiegeld;
- Cursussen die voor je worden betaald;
- Overuren die worden uitbetaald of omgezet in TvT;
- Leuke bedrijfsuitjes;
- Doorgroeimogelijkheden.

Klinkt dit alles als iets wat echt bij jou past, solliciteer dan direct! Je kunt mij natuurlijk voor vragen ook altijd appen of bellen op het nummer 06 46 34 20 21.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.