Eerste Elektromonteur Elektrotechniek Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40-urige werkweek | mbo

In een team van elektro monteurs zorg jij dat onze schepen elektrotechnisch aangestuurd worden! Een veelzijdige job waarbij je in een projectgroep aan de slag gaat. Je bent betrokken van het monteren van kabelgoten tot de in bedrijfstelling. Je maakt schakelkasten, trekt kabels en sluit PLC’s aan. Een breed pakket aan navigatie apparatuur wordt door jou geplaatst en in bedrijf gesteld. Na de te water lating van het jacht test jij alle systemen en vaar je mee tijdens de proefvaarten. Als 1ste monteur krijg je veel verantwoordelijkheid mee en wordt van je verwacht dat je een leidinggevende rol op je neemt.

Ben je leergierig en enthousiast, voel je je thuis in een dynamische omgeving en kan jij goed met druk omgaan? Dan nodigen wij je uit om te reageren op deze functie!

Wat wij vragen

- VCA Basis;
- mbo/MTS Elektrotechniek.

Wat wij bieden

Bij JACkLING stellen wij de techneut centraal en kijken naar jouw wensen en behoeftes. De afgelopen jaren heb je natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan binnen de elektrotechniek. Mocht je het leuk vinden is er een mogelijkheid om minder ervaren collega’s onder je hoede te nemen zodat zij wat van jouw ervaring kunnen leren. Maar wellicht heb je de behoefte om jezelf nog verder te ontwikkelen of eventuele verdiepende cursussen te volgen. Ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Mocht je een overstap overwegen dan helpen wij jou daar graag bij om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Voor vragen kan je me bellen op 06-15 29 49 57
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.