Internationaal Domotica Programmeur - Amstelveen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Wegens uitbreiding in het team van Programmeurs zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Je kruipt in de rol van International Control System Programmer. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Je gaat namelijk gehele domotica installaties en daarbij behorende ICT installaties programmeren en onderhouden, denk hierbij aan Crestron, Savant, Pivot en Lutron. Je hebt kennis van programma's als Creston, C, C++ en C#. Nu snappen we dat je niet alle ins en outs kent, maar met ervaring kom je ook een heel eind. Een heel eind kom je ook letterlijk in deze functie, je gaat namelijk storingen helpen oplossen aan boord van de mooiste superjachten, overal ter wereld! Geen programma is hetzelfde omdat de klant ook zijn eigen ideeën er graag in terug ziet. Het kan ook voorkomen dat je vanaf de computer achter je bureau kan inloggen om eventuele problemen op te lossen. Je zit in een enthousiast en gevarieerd team waarmee jij kan sparren om tot de beste oplossingen te komen.

Wat wij vragen

Wat zien we graag terug?
* MBO diploma in elektronica of AV systemen
* Servicegericht en bereid om te reizen ( ongeveer 50% van het jaar in perioden )
* Engels in spraak en geschrift
* Kennis van AV en dergelijk controle systemen
* IT ervaring is een pré

Mocht jij een elektrotechnische achtergrond hebben en heb je veel interesse om met dit soort zaken aan de slag te gaan, dan mag je ook solliciteren! Door middel van interne cussusen en opleidingen kunnen we je klaarstomen voor de werkzaamheden.

Wat wij bieden

Buiten het feit dat je op de mooiste superjachten gaat werken en dat ook nog eens op de mooieste plekken, bieden wij ook goede primaire voorwaarden:
* Een marktconform salaris
* 8% vakantietoeslag
* Vakantiedagen met de mogelijkheid meer vakantiedagen te sparen ( TvT )
* Gerelateerde cursussen en opleidingen vergoed
* Korte lijnen
* Leuke teamacitiviteiten!

Zoals gezegd zijn er mogelijkheden om jou als techneut op te leiden tot een programmeur, zoals je de juiste instelling hebt. Reageer door te solliciteren of bel me. Ik sta je graag te woord als je vragen hebt. Laten we kennis maken!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.