Elektromonteur beveiligingsinstallaties Heemskerk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heemskerk
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Wil je als elektromonteur werken met de nieuwste technieken? Zorg jij ervoor dat de klant zich veilig voelt? Dan zoek ik jou! Lees verder.

Jij bent goed in het aanleggen van complexe beveiligingsinstallaties. Jij wilt werken met de nieuwste technieken. Als elektromonteur installeer je intercom installaties en camerabeveiligingssystemen. Ik ben op zoek naar een elektromonteur (intercom installaties, camerabeveiliging en/of toegangscontrole) die in zijn eigen bus lekker onderweg wilt zijn. Jij als elektromonteur hebt plezier in je werk en verstaat je vak.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer via de button of neem contact met me op via 06 46 62 40 81.

Jij weet hoe je de juiste opvolging van signalen moet aansluiten voor het PAC-systeem. Je bent bekend met het aanleggen van verschillende sensoren en detectoren. Kom je er niet uit? Dan staat er een collega klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd naar huis kan.

Jouw werk als elektromonteur is uitdagend en afwisselend. De elektromonteur in jou streeft naar een perfecte afwerking en wij snappen dat je dat alleen kan doen met goed gereedschap.

Wil jij werken in een groeiende organisatie? Neem dan contact met me op: 06 46 62 40 81.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Minimaal een afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
- Communicatief vaardig en oplossingsgericht;
- In bezit van Vca of bereid deze te halen.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk uit kan voeren. Een bus en goed gereedschap hoort daarbij. Jij bent degene die het werk uitvoert dus jij weet wat er nodig is om bewoners en opdrachtgevers blij te maken. Verder bieden we jou:

- Een uitstekend maandsalaris;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. cursussen / opleidingen;
- 38-urige werkweek;
- Gezellig maar professioneel team waarop jij kan terugvallen.

Herken jij je in de vacature en word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.