Service Monteur Beveiligingstechniek Heerhugowaard

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij service monteur en heb je ervaring in de beveiliging? Of heb je een elektro technische achtergrond en wil je graag werken in de beveiligingstechniek? Als monteur beveiligingsinstallaties kan je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit.

Servicemonteur beveiligingstechniek is een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Het is van belang dat dit secuur gebeurt omdat het gaat over veiligheid en de inboedel van een pand. Daarnaast ben je in staat om technische vraagstukken makkelijk uit te leggen aan de klant.
Als installateur beveiligingsinstallaties ben je er voor het inbedrijfstellen, uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties.

Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak, brand, intercom, toegang en camerasystemen binnen de beveiligingstechniek.
Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektro monteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past goed in deze functie.

Wat wij vragen

- Diploma Monteur beveiligingsinstallaties (MBV), technicus beveiligingsinstallaties (TBV) of de ambitie om een van deze diploma's te halen;
- In bezit van rijbewijs B;
- VCA-basis of bereid deze te halen;
- Gedreven en meedenkend;
- Fulltime beschikbaar.

Wat wij bieden

- Een goed salaris;
- 8% vakantietoeslag;
- Vakantiedagen met de mogelijkheid meer vakantiedagen te sparen (TvT);
- Gerelateerde cursussen en opleidingen worden door ons vergoed;
- Een goede pensioenregeling;
- Een vast contactpersoon/projectmanager.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen! Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of appen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via