Servicemonteur laadpalen Aalsmeer

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Aalsmeer
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Vind jij het heerlijk om als servicemonteur laadpalen op pad te zijn? Wil jij klanten blij maken met een laadpunt voor hun elektrische auto? Ben jij elektromonteur met interesse in het onderhouden van laadpalen voor elektrische auto's? Dan kom ik graag met jou in contact!

Ik ben op zoek naar een enthousiaste service monteur (intercom installaties, camerabeveiliging, verlichting en/of laadpalen) die in zijn eigen service bus lekker onderweg wilt zijn. Je komt te werken in een jong, groeiend team waar we altijd voor elkaar klaar staan.
In door jezelf ingerichte service bus ga jij op pad om bewoners te helpen met verschillende elektrotechnische uitdagingen. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf dus je gaat netjes te werk en zorgt ervoor dat de klant helemaal up to date is als jij vertrekt naar de volgende klus. Om je werk goed en netjes te kunnen uitvoeren zorgen wij ervoor dat je werkt met goed materiaal en goed gereedschap. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Heb ik jouw interesse? Bel of whatsapp mij op 06- 46 62 40 81!

Wat wij vragen

Jij bent veel alleen op pad en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Naast de juiste instelling ben jij in bezit van:

- Minimaal een afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
- Communicatief vaardig en oplossingsgericht;
- Vca of bereid deze te halen;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Er hangt een informele sfeer en wij staan voor jou klaar.
Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

- Een passend maandsalaris;
- Een eigen service bus;
- Goed gereedschap en de juiste materialen;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen/opleidingen;
- 38-urige werkweek;
- Gezellig maar professioneel team waarop jij kan terugvallen.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via