Calculator Installatietechniek Nieuw-Vennep

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2750,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Een goede calculator is in onze ogen een persoon met een vooruitziende blik. Jij kunt de eisen van het project vaststellen en deze vertalen naar specifieke componenten voor de in een bestek voorgeschreven type installatie. Het maken van berekeningen voor W-Installaties is iets waar jij energie van krijgt.

Je kunt prijsopgaves maken die los van de prijs ook een advies zijn voor de opdrachtgevers van het projectteam waar jij deel van gaat uitmaken. Je bent niet bang om je vakinhoudelijke kennis te delen met jouw projectteam om zo met elkaar een optimaal resultaat te kunnen bieden.

Wat wij vragen

- Een afgeronde opleiding Installatietechniek (mbo+/hbo), Technische Bedrijfskunde of WTB;
- Ervaring met AutoCad is een pre;
- Je bent een echte teamspeler die knopen kan doorhakken en je beschikt over veel verantwoordelijkheidsgevoel;
- Je kunt jouw ideeën helder overbrengen;
- Een starter moedigen wij ook aan om te solliciteren;
- Je weet klantwensen te vertalen naar werkbare oplossingen.

Wat wij bieden

Wij zijn een werkgever die staat voor haar mensen. Hier zijn wij zeker trots op. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij doen er alles aan om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan.

Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling. Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan optimaal, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.

Bel mij vandaag nog zodat we een afspraak in kunnen plannen!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via