Aluminium lasser Zaandam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Als lasser ben je kritisch op hoe jij je las legt. Jij weet hoe je een strakke las legt en weet dit toe te passen op aluminium. Jij bent trots op de constructies die je maakt. Herkenbaar? Dan zoek ik jou!

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het lassen van aluminium casco's van (rondvaart) boten, pontons, plezier- en beroepsvaartuigen. Van elk project krijg je een werktekening en de juiste materialen om te kunnen beginnen aan de constructie. Je leest vanaf technische tekeningen wat er gehecht moet worden en op welke hoek. Als lasser ben je dan ook bekend met verschillende naden en hoeken lassen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deel van het project om uiteindelijk met een team tot een eindproduct te komen.

Ben jij de uitbreiding voor onze organisatie waarin jij je technische kwaliteiten kan verbeteren en voor meerdere jaren werkzaam kan blijven? Bel of app me op 06-46 62 40 81.

Wat wij vragen

- Mbo niveau 2/3 diploma richting de metaalbewerking of werktuigbouwkunde;
- VCA of bereid deze te halen;
- In bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

Jackling Engineering is een bedrijf dat al 20 jaar de collega’s centraal stelt. Door middel van persoonlijk contact, cursussen en opleidingen streven wij het beste uit jou te halen. Naast persoonlijke ontwikkeling vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Een uitstekend salaris;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Reiskostenvergoeding;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via