Projectleider Installatietechniek Amsterdam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 3500,- tot € 4500,- per maand

Over de functie

Jij bent een leider, tactisch en enthousiast! Als projectleider begeleid je projecten in de installatietechniek. Samen met een werkvoorbereider coördineer je de projecten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van verschillende werktuigbouwkundige installaties (gebouwgebonden) binnen het gestelde budget. Vanaf ontwerp tot oplevering heb je de leiding en stuur je de bij het project betrokken medewerkers, leveranciers en onderaannemers aan.

Je bent financieel verantwoordelijk voor verschillende W installatie projecten. Je werkt nauw samen met de projectleider E, zodat jullie elkaar helpen en van elkaar kunnen leren. Je toont leiderschap bij jouw team en je opdrachtgever. Jouw enthousiasme voor een goede oplevering van projecten weet je over te brengen op jouw collega's en je opdrachtgever!

Wat wij vragen

Wij vragen van jou:
- Minimaal een afgeronde technische mbo opleiding;
- Minimaal 4 jaar ervaring als projectleider;
- Je hebt een werktuigbouwkundige of installatietechnische achtergrond gericht op beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties;
- Je bent nauwkeurig en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
- Je hebt een klantgerichte, collegiale en praktische instelling.

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons een jaarcontract. Na het eerste jaar kom je in aanmerking voor een vast contract als beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Naast een goed salaris vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Wij doen er alles aan om je te helpen om jouw doelen waar te maken. Wij zijn een betrouwbare samenwerkingspartner. Om ervoor te zorgen dat je er warm bij zit regelen wij jouw pensioen, zorgen we voor een leaseauto, telefoon en laptop.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en eventueel een derde gesprek:
Gesprek één is met mij om kennis te maken en wederzijdse wensen en behoeften uit te spreken.
Gesprek twee is met het management van de betreffende afdeling.
Gesprek drie is een kennismaking met het team dat jij gaat aansturen.

Wacht niet langer en solliciteer direct. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-25655536 / 0252-626615, ik neem dan binnen een werkdag contact met je op.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via