Zelfstandige servicemonteur elektrotechniek utiliteit Rotterdam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Bij een leuke functie als service monteur E in de Utiliteit denk je aan goed gereedschap, mooie servicebus, veel vrijheid en grote installaties bij mooie projecten. Zijn dit kenmerken en woorden die jou aanspreken dan ben ik op zoek naar jou!

's Ochtends rijd jij vanuit huis met jouw mooie service bus richting het project om daar even rustig een bak koffie te drinken en je collega’s gedag te zeggen. Je eerste klus van de dag is bij een groot kantoorpand waar storing is aan de gebouw gebonden installatie. Het is aan jou om de storing te vinden en deze zo goed mogelijk te verhelpen. Vervolgens haal je bij de benzinepomp een lekker broodje en ga je naar de volgende klus.

Vergis je niet, elke dag ziet er anders uit. Je bent veel aan de slag bij mooie grote kantoorpanden en vindt het dus niet vervelend om eens wat langer op een project bezig te zijn. Je verleent service en onderhoud aan grotere utiliteit installaties en gebouw gebonden installaties. Denk hierbij aan het plaatsen van intercoms, maken van extra groepen, stroomstoringen algeheel verhelpen en meerder sterkstroom installaties installeren.

Je werkt in heel Zuid-Holland waardoor je nooit op één plek blijft. Je bent altijd onderweg en geniet van een hoop zelfstandigheid en vrijheid.

Wat wij vragen

Deze mooie functie heeft de volgende functie eisen:
- Afgeronde mbo 3 opleiding richting elektrotechniek;
- Een VCA-B diploma, of bereid deze te halen;
- Meerdere jaren ervaring is een pre;
- Klantgericht;
- Goede dosis humor.

Wat wij bieden

Voor je harde werk kun je de volgende voorwaarden van ons verwachten:
- Marktconform salaris;
- 8% vakantiegeld;
- 25 vakantiedagen;
- Cursussen worden voor je betaald;
- Eigen service bus;
- Leuke team activiteiten.

Ben jij die enthousiaste collega die zichzelf ziet werken in deze functie. Of heb je nog vragen? Stuur een whatsappje of bel me op. Ik ben te bereiken via 06 21 14 28 29.
Of solliciteer direct!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via