Werkvoorbereider Elektrotechniek Nieuw-Vennep

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 3300,- tot € 3700,- per maand

Over de functie

Vind jij het gaaf om in het middelpunt te staan van verschillende uitdagende elektrotechnische projecten? Ik ben op zoek naar een nieuwe collega werkvoorbereider elektrotechniek!

Als werkvoorbereider elektrotechniek begin jij een project met algemene projectinformatie in te winnen. Dit doe je door overleg te voeren met de projectmanager en contact te leggen met de leveranciers. Deze zet jij vervolgens om in een planning van materiaal en monteurs. Je bewaakt deze planningen en stuurt je monteurs en leveranciers aan. Je houdt nauw contact met de klant en je collega’s. Samen met de projectmanager maak je calculaties en zorgt voor het in kaart brengen van risico’s en het signaleren van afwijkingen.

Als eletrotechnisch werkvoorbereider heb je veel verantwoordelijkheid doordat je overzicht moet houden, de planning moet waarborgen en zorgt dat alle partijen op één lijn zitten. en weet je hier ook mee om te gaan. Jij bent een belangrijke schakel in het succes van het project.

Wat wij vragen

- Mbo 4 diploma richting de elektrotechniek of relevante werkervaring;
- Bekend met grote utiliteitsprojecten;
- Affiniteit met werktuigkundige installaties;
- VCA VOL (of bereid deze te halen);
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

Wij bieden het volgende:
- Een marktconform salaris;
- Cursussen worden door ons betaald;
- Vakantiedagen met de mogelijkheid om meer dagen te sparen;
- Leuke teamactiviteiten;
- Toonaangevende projecten;
- Pensioenopbouw.

Ben jij werkvoorbereider elektrotechniek en geïnteresseerd of ken jij misschien iemand die interesse heeft? Bel, app of mail me. Ik ben bereikbaar op 06-31968527 / 0252-626615. Ik spreek je graag over de mogelijkheden. Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via