Onderhoudsmonteur WTB - Amsterdam

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een onderhoudsmonteur die houdt van afwisseling in zijn werk. Je bent werkzaam op verschillende bouwlocaties door heel Noord-Holland. Je repareert, onderhoudt en keurt verschillende installaties. Denk hierbij aan betonmolens, bouwliften, zaagmachines of lichtinstallaties. Je bent hét aanspreekpunt als onderhoudsmonteur materieeldienst. Een veelzijdige en afwisselende functie dus. Kun jij om gaan met verantwoordelijkheden en ben jij technisch ingesteld? Dan ben jij de man die wij zoeken!

Als onderhoudsmonteur werk je niet alleen. Je werkt met twee ervaren collega's die jij aanstuurt. Door in gesprek te gaan met de klant weet jij snel problemen te achterhalen. Met de aanwezige ervaring in het team weet jij snel een passende oplossing te bieden. Deze combinatie van communicatie en het zorgvuldig te werk gaan levert een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid.

Interesse in deze veelzijdig job als onderhoudsmonteur? Neem contact met mij op via 06-19 01 35 70. Je vragen via whatsapp sturen mag ook altijd!

Wat wij vragen

- MBO-diploma Elektrotechnische Installaties
- Rijbewijs BE (of bereid deze te halen)
- VCA B

Wat wij bieden

Wij zijn een ervaren werkgever en zetten de werknemer al 20 jaar hoog in het vaandel. Bij Jackling Engineering kom je terecht in een leuk team. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en staan voor je klaar. Wat hierbij hoort is een uitstekend salaris dat bij jou past, maar ook de volgende voorwaarden:

-Uitzicht op een vast contract;
-Pensioen;
-Vakantiedagen en de mogelijkheid om deze te sparen (TvT);
-Kwalitatief gereedschap, werkkleding en pbm’s;
-De mogelijkheid om via ons cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen;
-Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.

Wil jij mijn nieuwe collega worden? Solliciteer via de knop hieronder of neem contact op met mij via alex.vaneeden@jackling.nl of bel / app naar 06-19 01 35 70
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via