Instrumentmaker Purmerend

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Jij bent specialist in je vak als instrumentmaker. Jij kan verschillende exotische werkstukken maken, groot en klein. Jij weet als geen ander hoe je met een draaibank om moet gaan. Herken jij jezelf hierin? Dan zoek ik jou!

Je gaat als conventioneel draaier aan de hand van tekeningen bezig zijn met het maken van fijnmechanische componenten voor de machinebouw aan een conventionele draaibank. Dit kunnen enkelstuks of een serie onderdelen zijn zoals rollen, draaidelen, spline assen en stafmateriaal. Als instrumentmaker weet jij dat je nauwkeurig en volgens de richtlijnen moet werken.

Je houdt van je werk, je bent trots op wat je maakt en vind hoge kwaliteit belangrijk. Heb jij een grote passie voor techniek en ervaring als instrumentmaker? Kan je zelfstandig werken maar ben je ook graag onderdeel van een team? Heb je een sterke drive voor nauwkeurig en secuur werken? Dan kom ik graag in contact met je!

Spreekt deze functie als conventioneel draaier jou aan?
Bel of whatsapp me op 06- 46 62 40 81.

Wat wij vragen

- Minimaal LIS afgerond;
- Ervaring als conventioneel draaier;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Naast dat je passie hebt voor je werk hecht je ook veel waarde aan je privé / gezinsleven. Voor een goede balans bieden we daarom het volgende aan.

In het kort:
- Goed salaris;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Pensioensregeling;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Reiskostenvergoeding.

Word jij mijn nieuwe collega conventioneel draaier? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via