Werkvoorbereider Installatietechniek Amtelveen

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3360,- per maand

Over de functie

Ik zoek een werkvoorbereider installatietechniek met veel verantwoordelijkheidsgevoel voor een afwisselende functie. Tot je werkzaamheden behoren het onderhouden van in- en externe contacten en het stroomlijnen van de projectadministratie. Je stelt materiaallijsten samen en begeleidt het inkoopproces.

Als werkvoorbereider installaties stuur je installatiemonteurs aan. Jij denkt als werkvoorbereider proactief mee over verbeterpunten. Je bent operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten. Je overlegt regelmatig over de voortgang en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers in een duidelijk advies worden verwoord.

Wat wij vragen

- Afgeronde mbo opleiding;
- Je bent een communicatief sterke technische specialist en grote affiniteit met de installatietechniek;
- Je kunt jouw ideeën helder overbrengen;
- Je weet klantwensen te vertalen naar werkbare oplossingen;
- Het onderhouden van interne en externe contacten;
- Goede dosis humor.

Wat wij bieden

Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied Werkvoorbereider Installaties W en hebben oog voor jou als persoon. Wij doen er alles aan om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan.

- Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Waaronder een goede reiskostenvergoeding;
- Pensioenregeling;
- Tijd voor tijd regeling.

Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan halen!
Solliciteer nu, dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken! Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-25655536 / 0252-626615
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via