Installatie Monteur Heerhugowaard

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Als installatiemonteur hoef je zeker niet snel verveeld te raken. Er komen constant nieuwe, efficiëntere en makkelijkere technieken op de markt in zowel de utiliteit als de woningbouw. Welke installatiemonteur wil daar nou niet mee werken! Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan…. Jij bent daarom ook flexibel ingesteld als installatiemonteur en draait je handen niet om voor nieuwe techniek.

Als installatiemonteur ga je gelijk naar de klus. Dit kan op een bouwplaats zijn of in de af montage van woningbouw of utiliteit. Daarna begin je met de collega installatiemonteurs om de leidingen aan te leggen voor de luchtbehandeling, CV ketel(s), sprinklersystemen en nog veel meer installaties. Je legt leidingen aan van verschillende materialen voor deze installaties.

Ben jij als installatiemonteur op zoek naar een werkgever die meer uitdaging te bieden heeft en waar je door kunt groeien als je wilt? Bel me eens op, dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan doen.

Wat wij vragen

In de ervaring van mijn toekomstige collega zou ik graag het volgende terug willen zien:
- Minimaal niveau mbo 2 afgerond richting installatietechniek
- Een VCA certificaat of bereid deze te halen
- Een rijbewijs
- Aanvullende certificaten (bijv. CV Ketels, warmtepompen)

Wat wij bieden

Wie vraagt, deelt natuurlijk ook uit. Dit kan ik je bieden:
- Marktconform salaris
- Vakantiedagen met mogelijkheid om tijd voor tijd te sparen
- Cursussen en opleidingen worden betaald
- Gezellige teamactiviteiten met verschillende techneuten
- Vakantiegeld

Solliciteer als jij jezelf herkent in de bovenstaande omschrijving. Je mag me natuurlijk ook bellen, appen (0631968527) of mailen (rogier.perk@jackling.nl) als je vragen hebt. Ik spreek je graag.
Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via