Planner Werkvoorbereider Zoetermeer

Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Je bent het middelpunt van een mooi project in de installatietechniek als planner/coördinator. Je bent planner, bewaakt de financiële planning, ondersteunt de projectleider en kadert de lijnen van het project af. Je bent de schakel tussen de uitvoering en de projectleider.

Je kunt calculeren, werken opnemen en je vindt het uitdagend dat je meewerkt aan een complex project in de utiliteit. Als jij oog hebt voor de algehele voortgang van het project, zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij vragen

- Mbo 4/hbo werk- en denkniveau richting installatietechniek;
- Minimaal 2 jaar ervaring als planner, werkvoorbereider of coördinator;
- Goed analyserend vermogen;
- Communicatief vaardig;
- Klantgericht.

Wat wij bieden

Bij Jackling krijg je bij aanvang een jaarcontract. Als de functie je bevalt kom je na dat jaar in aanmerking voor een vast dienstverband. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij doen er alles aan om je te ondersteunen bij de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan.

Wij bieden een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling.

Is je interesse gewekt? Solliciteer direct of neem contact op met mij op 06-25655536. Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via