Hydrauliek monteur Schagen

Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schagen
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Ben jij een hydrauliek monteur die uitdagingen niet uit de weg gaat? In een team van vakspecialisten ben je verantwoordelijk voor de aanleg van leidingen en de montage van o.a. brandstof- en koelwatersystemen, pompen en voortstuwingssystemen aan boord van een superjacht.

Als hydrauliek monteur werk je mee aan de inbouw van leidingen en pompen. Dit ga je doen aan boord van superjachten die op de werf in aanbouw zijn. Dit betekent dat je je bezig houdt met het vervaardigen van de leidingsystemen zoals het buigen, draaien, zagen, lassen en monteren. Dit alles wordt gedaan aan de hand van tekeningen geproduceerd door de tekenkamer en metingen gedaan aan boord. Je hebt geen vaste werkplek, maar je werkt in en rondom een superjacht!

Wil jij als hydrauliek monteur werken aan de mooiste superjachten? Werk je het liefst zelfstandig, maar wil je wel onderdeel zijn van een team? Heb jij affiniteit met de jachtbouw of wil je graag in deze industrie aan de slag? Dan voel jij je bij ons helemaal thuis!

Spreekt deze functie als hydrauliek monteur jou aan?
Bel me eens op en ik praat je graag bij over de mogelijkheden bij JACkLING Engineering!

Wat wij vragen

- Mbo Metaal en/of Werktuigbouwkunde;
- Ervaring op het gebied van hydrauliek en pneumatiek;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Naast een goed salaris vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontwikkeling. Hiervoor bieden wij onder andere cursussen aan. In het kort:

- Een goed salaris;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening;
- Pensioenregeling;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);

Word jij mijn nieuwe collega hydrauliek? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via