Tekenaar Werktuigbouwkunde Zaandam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het bedenken, conceptualiseren, berekenen en tekenen van complexe werktuigbouwkundige toepassingen aan boord van superjachten! Je werkzaamheden beperken zich niet tot tekenen, maar ook het beheer van tekeningen, het controleren en aanpassen van bestaand materiaal en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.

Je werkt nauw samen met de mensen op de werkvloer. Samen met collega's werk je aan projecten op het gebied van speciale toepassingen aan boord van een jacht. Afwisseling is het sleutelwoord. Ben jij creatief, oplossingsgericht en kun je secuur werken? Reageer dan nu, of bel voor meer info!

Wat wij vragen

Je bent een gedreven persoon die zijn sporen wil verdienen in de techniek, je hebt kennis van Autocad en je kunt bij voorkeur zowel 2D als 3D tekenen. Jij bent een enthousiaste techneut met een oplossingsgerichte instelling. Je hebt met succes een opleiding op mbo of hbo niveau (werktuigbouwkunde) afgerond. In deze functie werk je nauw samen met andere specialisten in de tekenkamer.

Je ziet het dan ook als een plezierige uitdaging om technische concepten secuur uit te werken. Je bent een leergierige en gedreven persoon die zijn intrede doet in de technische sector gericht op ontwerp en design in de superjacht industrie.

Wat wij bieden

Alles op een rijtje:

- Je creativiteit kan je volledig kwijt in deze functie;
- Een goed salaris;
- De mogelijkheid om je softwarekennis van de tekenprogramma's up to date houden door cursussen;
- Werken aan de mooiste werktuigbouwkundige projecten;
- Leuke collega's die stuk voor stuk dezelfde passie hebben voor techniek als jij!

Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en ik neem contact met je op! Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-25655536 / 0252-626615
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via