Servicemonteur elektrotechniek burgerwerk - Katwijk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Katwijk
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Als servicemonteur elektrotechniek krijg je veel vrijheid. Is dit jou op je lijf geschreven en wil je eens iets nieuws, dan ben ik per direct opzoek naar jou.

Het gaat hier om een functie in de woningbouw. Het werk is vooral binnen bij mensen thuis. Elke dag ziet er anders uit en heeft dus ook veel afwisseling. Iedere klus brengt een nieuwe uitdaging met zich mee.
Het ene moment is de intercom kapot en het volgende krijgt de klant het licht niet aan. Vervangen van wcd’s en het vervangen van groepen binnen de groepenkast zijn veel voorkomende taken. Voor dit soort klusjes draai jij je hand niet om en helpt een particuliere klant graag. Jij bent het eerste contact wanneer iemand een probleem heeft met de elektrotechnische installaties.

Je leert de klanten in jouw regio vanzelf echt kennen, aangezien je altijd aan het werk bent in hetzelfde gebied. Je hebt zo nauwelijks last van files. Je verleent voornamelijk S&O aan zwakstroominstallaties.
Je ontvangt als servicemonteur elektrotechniek een eigen servicebus. Hoe fijn is het om vanuit huis met je planning op zak via de Ipad aan het werk te gaan.

Wat wij vragen

Deze mooie functie heeft de volgende functie eisen:
- Afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
- Een VCA-B diploma, of bereid deze te halen;
- Meerdere jaren ervaring;
- Klantgericht;
- Goede dosis humor.

Wat wij bieden

Voor je harde werk mag je de volgende voorwaarden van ons verwachten:
- Marktconform salaris;
- 8% vakantiegeld;
- 25 vakantiedagen;
- Cursussen worden voor je betaald;
- Eigen werkbus;
- Leuke team activiteiten.

Is dit zeker een vacature voor jou? Of wil je nog meer informatie? Bel of whatsapp gerust, je kunt me bereiken op 06 21 14 28 29. Solliciteer nu!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via