Elektromonteur camerabeveiliging IJmuiden

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Ijmuiden
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Wil jij als servicemonteur werken aan camerabeveiliging? Ben jij graag onderweg in een eigen service bus met goed gereedschap? En word jij graag gewaardeerd om wat jij doet? Dan kom ik graag met jou in contact!

Ik ben op zoek naar een servicemonteur (intercom installaties en camerabeveiliging) die uitdaging ziet in storingen en onderhoud van deze installaties. Denk bij storingen aan kabelbreuk, softwarematige of hardware matige storingen. Jij weet wat er nodig is om het werk goed uit te kunnen voeren. Mocht je er niet uitkomen dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd naar huis kan (15:30).

Het bonnenwerk is uitdagend en afwisselend. Je begint de dag met een kopje koffie terwijl je op je tablet kijkt welke bonnen je voor die dag hebt. In je zelf ingerichte service bus ga jij op pad om thuis bij particulieren te helpen met verschillende elektrotechnische uitdagingen. Je streeft naar een first time fix en wij snappen dat je dat alleen kan doen met goed materiaal en goed gereedschap. Als de laatste klus gedaan is kan jij met een voldaan gevoel naar huis, dit vinden wij belangrijk voor onze werknemers.

Jij als servicemonteur hebt plezier in je werk en verstaat je vak.
Heb ik je interesse? Neem dan contact met me op: 06 46 62 40 81.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Minimaal een afgeronde opleiding richting elektrotechniek;
- Communicatief vaardig en oplossingsgericht;
- In bezit van Vca of bereid deze te halen.

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk uit kan voeren. Een bus en goed gereedschap hoort daarbij. Jij bent degene die het werk uitvoert dus jij weet wat er nodig is om bewoners en opdrachtgevers blij te maken. Verder bieden we jou:

- Een passend maandsalaris;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- 38-urige werkweek;
- Gezellig maar professioneel team waarop jij kan terugvallen.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via