Monteur aandrijftechniek Purmerend

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij een monteur die uitdagingen niet uit de weg gaat en wil werken in de apparatenbouw of groot materieel? Dan zoek ik jou als nieuwe collega. In een team van vakspecialisten ben je bezig met het installeren en testen van diverse aandrijfsystemen. Ook houd je je bezig met de assemblage en montage van o.a. brandstofsystemen, pompen en leidingen van apparaten of groot materieel.

Als monteur aandrijftechniek werk je aan afwisselende grote projecten. Je werkt zelfstanding maar bent onderdeel van een professioneel team. Heb jij affiniteit met voertuig- of aandrijftechniek of wil je graag in deze industrie aan de slag? Dan voel jij je bij ons helemaal thuis!

Spreekt deze functie als monteur jou aan? Bel me eens op 06 46 62 40 81 en ik praat je graag bij over de mogelijkheden bij JACkLING Engineering!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Een afgeronde opleiding mbo 3 in de richting van Werktuigbouwkunde en/of
Landbouwmechanisatie;
- Ervaring op het gebied van hydrauliek en pneumatiek (aandrijftechniek);
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Naast een goed salaris vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontwikkeling. Hiervoor bieden wij onder andere cursussen aan. In het kort:

- Een goed salaris;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening;
- Pensioenregeling;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);

Word jij mijn nieuwe collega aandrijftechniek? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via