Aankomend Servicemonteur WTB Barneveld

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Barneveld
Salarisindicatie € 2400,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Jij hebt ruime ervaring in de nieuwbouw of in het onderhoud van machines. Wij hebben ruimte om een vakman of -vrouw een kickstart te geven bij zijn of haar volgende stap naar Servicemonteur Machinebouw.

In jouw ervaring heb je de afgelopen jaren gewerkt aan machines en apparaten. Dit kan zijn in de nieuwbouwfase of in het onderhoud. Hierbij heb je bijvoorbeeld componenten opgebouwd, gereviseerd of complete machines geïnstalleerd. Wanneer je ook machines hebt bekabeld, kasten hebt gebouwd of PLC’s hebt aangesloten of uitgelezen werkt dit zeker in je voordeel.
Als (aankomend) servicemonteur machinebouw zorg jij ervoor dat onze klanten weer verder kunnen wanneer hun machines het laten afweten in de werktuigbouw. Of er nu een transportbaan vast is gelopen, een ketting is geknapt of de machine staat stil door een nog onbekende reden; jij zorgt er als aankomend servicemonteur voor dat elk probleem zo snel mogelijk is opgelost.
Hierbij is het van groot belang dat het proces zo snel mogelijk weer op gang is. Dit betekent dat je als servicemonteur keuzes moet maken en met regelmaat geen structurele, maar een tijdelijke oplossing verzint voor het probleem. Daarna is het aan jou de taak om de klant mee te nemen in het proces, gemaakte kosten toe te lichten en om uit te leggen hoe de storing verholpen kan worden. Of nog beter; voorkomen.

Uiteraard komt deze kennis niet uit de lucht vallen. Samen met jouw persoonlijke projectmanager maak je persoonlijk ontwikkelingsplan. Hierin zal een tijdlijn worden beschreven waarop je alle facetten van het werk onder de knie zult gaan krijgen. Wanneer jij ambitieus bent faciliteren wij jouw ontwikkeling graag door middel van gerichte cursussen.
Problemen zijn oplosbaar, succes is maakbaar. Jackling faciliteert als jij solliciteert.

Ik zie je cv graag tegemoet.

Wat wij vragen

- Je lost graag problemen op
- Je blijft beheerst en kalm in stressvolle situaties
- Je hebt affiniteit met PLC-techniek
- Je hebt een diploma van een van deze opleidingen:
Eerste Monteur of Technicus Werktuigbouwkunde / Allround Apparatenbouwer / Machinebouwer / Mechatronica
- In het bezit van een rijbewijs

Wat wij bieden

Bij Jackling kom je in dienst bij een werkgever die met je meedenkt en voor je klaarstaat waar dat nodig is. Je krijgt natuurlijk een passend en marktconform salaris en daarnaast krijg je bij ons;

- Een prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie
- Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid
- Gedegen gereedschap, nette werkkleding en PBM’s
- Elke 25e betalen wij jou een vast maandloon
- de keuze om overuren uit te laten betalen of als extra vakantie te sparen
- Bedrijfsfeestjes waar nog eens over nagepraat wordt
- Een pensioenregeling
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via