Aluminium lasser Uithoorn

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Uithoorn
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Heb jij ervaring met het Mig/Mag-lassen van aluminium? Sta jij voor kwaliteit die je levert? Ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden? Dan ben jij de lasser die we zoeken.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het lassen van aluminium casco's van (rondvaart) boten, pontons, plezier- en beroepsvaart en ook verschillende staalconstructies en machineonderdelen. Van elk project krijg je een werktekening en de juiste materialen om te kunnen beginnen aan de constructie. Je werkzaamheden variëren van het lezen van technische tekeningen, het uitvoeren van laswerkzaamheden en het onderhouden van je werkplek.

Ben jij op zoek naar een organisatie waar jij je technische kwaliteiten kan verbeteren en voor meerdere jaren werkzaam kan blijven? Sta jij als lasser open voor een nieuwe uitdaging en heb ik je interesse gewekt? Bel of app me op 06-46 62 40 81.

Wat wij vragen

- Mbo niveau 2/3 diploma richting de metaalbewerking of werktuigbouwkunde;
- VCA of bereid deze te halen;
- In bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

Naast een goed salaris vinden wij het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontwikkeling. Hiervoor bieden wij onder andere cursussen aan. In het kort:

- Een goed salaris;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Reiskostenvergoeding;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via