Elektro Monteur Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie € 2650,- tot € 3150,- per maand

Over de functie

Zelfstandige elektromonteurs opgelet! Ik ben op zoek naar een elektro monteur die zin heeft in een nieuwe uitdaging.
Als elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor de aanleg van elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan meterkasten, beveiliging, brandmelding en domotica. Deze installaties komen voor in zowel de woningbouw als in de utiliteit. Waar werk jij graag in?

Oók elektromonteurs moeten opstarten. Je start daarmee dan ook de dag met je collega’s met koffie/thee. Je maakt een praatje met je collega elektriciens en haalt je spullen op die jij gister besteld hebt. Tegenwoordig worden de spullen ook al in je bus geleverd of op de locatie wanneer jij dit wilt.

Dus ben jij toe aan verandering in je carrière als monteur in de elektrotechniek in de utiliteit of woningbouw? Bel me en we kunnen het één en ander bespreken. Lees vooral verder om te zien wat we vragen en bieden.

Wat wij vragen

In het kort vragen wij het volgende van jou:
- Een elektrotechnisch mbo niveau 3 studie afgerond;
- VCA basis en rijbewijs
- Ervaring in de praktijk;
- Certificering volgens de NEN normen.

Wat wij bieden

Wij vragen wel wat van je, maar uiteraard bieden wij je ook leuke dingen aan! Een goed maandelijks salaris voor financiële zekerheid. Genoeg vrije tijd om hobbies uit te oefenen of met je gezin erop uit te gaan.

Kortom:
- Een goed afgestemd salaris;
- 25 vakantiedagen per jaar (met mogelijkheid tijd voor tijd te sparen);
- Cursussen en opleidingen worden voor je betaald;
- Leuke teamactiviteiten;
- Enthousiast team;

Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand die goed op dit profiel past, bel, app of mail me even en ik spreek je graag over de mogelijkheden. Ik ben bereikbaar op 06-31968527 / 0252-626615

Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via