Monteur Toegangssystemen Superjachten Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ik zoek de beste techneut voor de bouw van toegangssystemen van superjachten in aanbouw. Als specialist ben je samen met je werkplaats-maat verantwoordelijk voor de bouw van exclusieve toegangssystemen. Dit kunnen de meest innovatieve schuifdeuren, harmonicadeuren of liften zijn.

Alle werkzaamheden vinden plaats met behulp van de benodigde handgereedschappen en machines zoals een cnc bank en een lintzaag. De materialen waar jij mee gaat werken zijn hout, aluminium, RVS en diverse (exotische) soorten glas. Daarnaast is de behoefte van de klant veelal exclusief, wat betekent dat je ook met de meest exclusieve producten en materialen van over de hele wereld werkt!

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen, is het voor jou een sport om dagelijks de hoogst haalbare kwaliteit na te streven! Daarnaast ben je in het bezit van een vakdiploma. Ben je in het bezit van aanvullende certificaten of vakdiploma's, dan werkt dit zeker in jouw voordeel.

Verder:
- Je hebt kennis van diverse soorten hout en wijze van bewerking;
- Je bent niet onbekend met het werken met metalen als Alu en RVS en Glas;
- Basis kennis van elektrotechniek is in dit vak mooi mee genomen;
- Met jouw creativiteit draag je op gewenst niveau pasbare oplossingen aan;
- Werken vanaf tekening is voor jou geen probleem.

Mensen met aantoonbare werkervaring binnen de superjachtbouw raden wij zeker ook aan om te solliciteren!

Wat wij bieden

Werken aan klant specifieke producten is altijd uitdagend en afwisselend! Je komt te werken in een unieke werkomgeving, en ga je deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Jackling Engineering is een exclusief geselecteerde partner, om samen mee te werken aan een mooi en exclusief product.

Werken bij Jackling Engineering betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel, en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Zo bieden wij bijvoorbeeld om opleidingen te kunnen volgen. In Jackling Engineering vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Je kunt rekenen op een prima pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden als salaris, reiskostenvergoeding, een goed pensioenplan en op maat gerichte loopbaan coachin

Bellen of app mij voor meer info: 06-25 65 55 36

Of solliciteer direct en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via