Projectmanager technische detachering Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3300,- per maand

Over de functie

Sales | Opleidingen en trainingen | Maandelijkse bonus | goed salaris

In deze afwisselende commerciële job plaats jij technici op de projecten van onze klanten. Om succesvolle matches te maken ontwikkel je je tot een specialist in het sourcen en recruiten van goede mensen. Je leert hoe jij deze kandidaten opspoort en weet te triggeren om met jou in gesprek te gaan. Kandidaten vertrouwen erop dat jij hen verder kunt helpen in hun loopbaan.

Jij hebt in deze rol een grote commerciele verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten, maar verwachten wel dat je goede resultaten boekt. Je steek je tijd in het benaderen van bedrijven om mooie projecten binnen te halen en in het vinden van goede techneuten.
Je bespreekt met je manager of collega's hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.

Heel concreet ben je met de volgende werkzaamheden bezig:
- Sourcen, recruiten en netwerken om je kandidatennetwerk uit te breiden;
- Sollicitatiegesprekken voeren, begeleiden en evalueren;
- Relaties met bestaande klanten onderhouden;
- Netwerken en potentiele klanten actief benaderen en uitbreiden, lekker ondernemen;
- Klanten bezoeken en hun vragen inventariseren.

Wat wij vragen

- Je hebt je hbo opleiding afgerond (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding);
- Je hebt 3 jaar ervaring in een commerciële rol in de arbeidsbemiddeling;
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je een auto van de zaak krijgt).

Gezien de groeiambities van ons bedrijf zoeken we iemand met veel energie en een resultaatgerichte instelling. Onze 'speeltuin' is zeker niet alleen tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en groeien is een vereiste.

Verder ben je zelfkritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee. Met ondernemersambities voel je je bij ons thuis!

Wat wij bieden

We zijn op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging uit te bouwen, samen met de collega's van JACkLING Dennis, Rogier, Erik, Jordy, Paul en Dyane.

Om snel op stoom te komen krijg je vanuit de organisatie verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden, op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in zijn algemeenheid waar jij de rest van je leven profijt van hebt. Werken bij JACkLING engineering betekent voor jou: samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's, vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap.

Je krijgt vast contract, een goed salaris, auto van de zaak, een maandelijkse bonus en een pensioenregeling. Verder ontvang je een iPhone, 27 vakantiedagen en we houden van gave teamuitjes.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via